Ağdemir, Sertaslan’ı kutladı

Ağdemir, Sertaslan’ı kutladı

Ağdemir, Sertaslan’ı kutladı

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, 31 Mart Yerel seçimlerinde Gemlik Belediye Başkanlığını kazanan Mehmet Uğur Sertaslan’ı kutladı.

Ağdemir yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Yoğun bir süreç ten sonra 2019 yılı yerel seçimlerimiz tamamlandı. Tüm ülkemize ve Gemlik’imize hayırlı olmasını diliyorum.  Gemlik’te yarışı kazanan Uğur Sertaslan’ı gönülden tebrik ediyorum. Gemlik’e güzel şeyler yapacağından kuşkumuz yoktur. Yeni görevinde kendisine ve tüm meclis üyelerine başarılar diliyoruz. Seçimler artık geride kaldı. Bundan sonraki ana konumuz “Ekonomi” , “İş” ve “İcra at” olmalıdır.

Ülkemizin hedeflerine etkin bir şekil de varabilmesi için el birliği ile çalışmalı, ortak faydada biraraya gelmeliyiz. “Herkes kapısının önünü temizlerse, tüm mahalle temiz olur” sözünden hareketle üzerimize düşen vazifeleri layıkı ile yerine getirmek için çaba göstermeliyiz. Sorunlarımızın çözümü noktasın da bizler tüm kamu kurum ve kuruluşları ile istişare etmeye her daim hazırız. Bunu belirtmek isterim. Gemlik ülkemizin en önemli ihracat merkezlerinden biridir. Ekonomik dinamikleri ile başaramayacağımız, üstesin den gelemeyeceğimiz hiçbir problem yoktur.Bizler, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilçemizin en önemli sorunlarını rapor haline getirdik ve ilgililere ileteceğiz. Bu sorunların giderilmesini Gemlik’in en önemli Sivil toplum Kuruluşu olarak arzu ediyoruz. Yeter ki el birliği ile  Gemlik için, Türkiye için çalışalım.”

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir