KAMPÜSTE DOĞAÇLAMA TİYATRO GECESİ

KAMPÜSTE DOĞAÇLAMA TİYATRO GECESİ

Gemlik Asım Kocabıyık Mezunlar Derneği ve Gemlik Denizcilik Topluluğu organizasyonunda gerçekleştirilen eğlenceli etkinlik gecesinde Yota Doğaçlama Tiyatro grubu gösterilerini gerçekleştirdi. Etkinlik Öğr. Gör. Yusuf Sarıkaya’nın sunumu ile başladı ve Gemlik Asım Kocabıyık MYO Öğrencileri Fatih Öztürk- Alper Kutluhan Bulut ve İbrahim Sifyan tarafından kurulmuş olan müzik grubunun canlı müzik performansı ile devam etti ve ardından rap müzik yapan Öner Barbaros Bayram’ın performansı ile tiyatro gösterisine geçildi.Gecede sahne alan YOTA Doğaçlama Tiyatro üyeleri İsmail Nuri, Pınar Fidan, Mutlunur Lafçı, Sinan Mutlu uzun yıllardır doğaçlama tiyatro yapmaktadırlar. YOTA, gösteri ve doğaçlama tiyatro atöyle çalışmalarının yanında 12 yıldır ülkemizin en önemli şirket ve kurumlarıyla çalışmakta olan ve bu şirketler ile üniversitelere; eğitim, motivasyon ve ürün lansman toplantılarında performanslar gerçekleştiren bir tiyatro topluluğu olarak gösteri yapmaktadır. Gemlik’te ilk defa sahne alan YOTA, gerçekleşen gecede katılanların eğlenceli vakit geçirmesini sağlayan birbirinden farklı doğaçlama oyunlar ile salonu oldukça eğlendirdiler.

Geceye Gemlik Asım Kocabıyık Mezunlar Derneği üyeleri, Gemlik Denizcilik Topluluğu üyeleri, Gemlik Asım Kocabıyık MYO öğrencileri, Hukuk Fakültesi öğrencileri, Ak Parti ilçe yöneticileri ve gençlik kolları üyeleri, Gemlik’te hizmet vermekte olan esnaf ve Gemlikliler katıldı.

Tiyatro girişleri öğrenciler için ücretsiz olup gelenler girişlerini kedi ve köpek mamaları ile yaptılar yaklaşık olarak 150 kg kedi ve köpek maması kampüste bulunan sokak kedi ve köpeklerine dağıtılmak üzere toplandı.

Gecenin sonunda Gemlik Asım Kocabıyık Mezunlar Derneği (GAKMEDER) Başkanı Can Yalçınkaya “daha sosyal bir kampüs için spor, sanat, kültür alanında bir çok etkinlik planladıklarını ve bu etkinlikler ile Gemlik ile Gemlik Üniversite Kampüsünü birbirine bağlayacaklarını ve dernek olarak görevlerinin bu köprüyü kurmak olduğunu ifade etti. Ekip arkadaşlarına ve gecenin düzenlenmesinde katkısı olan Bursa Büyükşehir Belediyesine, Gemlik Lions Kulübüne ve Esma Deniz Yılmaz’a, Gemlik Kahve Durağına, Rıfat Minare Konserve Fabrikasına, Özufuklar İnşaat Şirketine ve katılan herkese teşekkürlerini sundu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir