GTSO yönetimi Rifat Minare firmasına Onur Plaketi verdi
GTSO yönetimi Rifat Minare firmasına Onur Plaketi verdi

GTSO yönetimi Rifat Minare firmasına Onur Plaketi verdi

GTSO yönetimi Rifat Minare firmasına Onur Plaketi verdi

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu sektörün öncülerinden Rifat Minare Konserve Fabrikası Kollektif Şirketi-Adem Nevzat Minare Ve Ortakları firmasını ziyaret etti.

Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Başkan vekilleri Abdullah Kavlak, Semih Aşkın,  Yönetim Kurulu Üyeleri; Şefik Yılmaz, Meclis Başkanı Hasan Yıldırım ve Genel Sekreter Yardımcısı Emre Gemicioğlu katıldılar.

Firma yetkilileri Hakan İlhan Minare ve Hikmet Minare tarafından karşılanan Oda heyeti, firma profili hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Ağdemir “Üyeleri

mizin sorunlarını kaynağında tespit etmek ve çözüm üretmek, onlarla olan iletişimimizin güçlenmesi için faaliyetler yürütmek adına başlattığımız ziyaretlerimiz hız kesmeden devam ediyoruz. Bu kapsamda Sektörün öncülerinden, gıda alanında Gemlik’e ve ülkemize çok şeyler katmış, ilkleri başarmış Rifat Minare Konserve Fabrikasın da olmaktan duyduğum mutluluğumu belirtmek isterim. Rifat Minare firması, 1972 yılında odamıza kayıt yaptırmıştır.

42 çalışanı ile Gemlik’te 2 bin 198 m2 kapalı alana sahip tesisinde meyve/sebze işleme, alkolsüz içecek, fermente ve salamura ürün , zeytinyağı ambalajlama işi ile iştigal etmektedir. Gıda sektörünün duayenlerinden Adem Minare’nin öncülüğünde Ulusal ve uluslararası piyasalara lezzetli ürünlerini sunmaktadırlar. Dünyanın ilk enginar göbeği konservesi, Rifat MİNARE tarafından 1946 yılında Gemlik’te üretilmiştir. Adem Minare Gemlik için büyük bir değerdir. Gıda üzerine yaptığı çalışmalar hepimizin malumudur. Kendilerine sektöre, istihdama ve Ülke ekonomisine sundukları katkılarından dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Daha sonra firma yetkililerine Başkan Ağdemir tarafından ekonomiye katkılarından dolayı onur

plaketi verildi. Firma temsilcisi  Hakan Minare GTSO yöneticilerine teşekkür etti.

(Son Güncelleme: 16 Ocak 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir