Muş ve Hınıslılardan Belediye Ziyareti

Muş ve Hınıslılardan Belediye Ziyareti

Muş ve Hınıslılardan Belediye Ziyareti

Gemlik Muş İli ve Hınıslılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Muş ve Hınıslıların kurulduğu günden itibaren Gemlik’e önemli kazanımlar sağladıklarını ifade eden Dernek Başkanı Ercan Demir; ”Derneğimiz, Gemlik’teki yerel uyumun sağlanmasında önemli pay sahiplerinden biridir. Türkiye’nin çok farklı bölgelerinden gelerek Gemlik’te hayatlarını idame ettiren vatandaşların, Gemlik’in yerel düzenine uyum sağlamasında derneklerin önemi azımsanamaz. Gemlik Belediyesi de çeşitli faaliyetlere desteğiyle, Derneklerimizin büyümesinde ve gelişmesinde en ciddi pay sahiplerinden biridir. Bu nedenle Gemlik Belediye Başkanımız Refik Yılmaz’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ise, Gemlik’te derneklere ve yöresel kültürlere önem verdiklerini ifade ederek; ”Gemlik Belediyesi bugüne kadar derneklere sağladığı imkanlarla hemen her kesimin takdirini kazanmıştır. Bu anlamda da, Gemlik’te bize destek olan, Gemlik’in birlikteliğinde pay sahibi olan derneklerimize teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: 26 Şubat 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir