Gençoğlu; Kongremiz, Değişimin Başlangıcı Olacak

Gençoğlu; Kongremiz, Değişimin Başlangıcı Olacak

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) olağan genel kurulu, 16 Ekim Salı Günü Saat: 17.00’da Bursa Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapılacak. 235 kulüp ve 705 delegenin oy kullanacağı genel kurulda, mevcut başkan Osman Kılıç ve uzun süredir spor yöneticiliği yapan, federasyonun çeşitli kademelerinde görev alan Cem Gençoğlu yarışacak.

Seçim öncesinde kulüp ziyaretlerinde önemli destek bulan Cem Gençoğlu, kongre ile alakalı yaptığı değerlendirme öncesinde kendisine destek veren kulüplere ve spor camiasına teşekkür etti. Bursa’nın potansiyelini kullanamadığını ifade eden Federasyon Başkan Adayı; ”Bursa, sporcu havuzu olarak Türkiye’de eşi ve benzeri olmayan durumda olmasına rağmen, doğru kullanılmadığından başarıya yansımıyor. Biz arkadaşlarımızla yola çıkarken önce gençlik, sonrasında da kulüplerimizin selametini düşündük. Kulüp ziyaretlerimizde, adaletli dağıtım ve adaletli davranma üzerinde durdular, bu nedenle bizlere güvendiler.

Ligleri düzenleyeceğiz. İstanbul’da haftada 750 maç oynanıyor.  Ligler Ağustos ayında başlamıyor. 15, 19 bitti. 4 kategori kaldı bursa da. Seneye yayarsınız. Işıklandırma ile yapılabilir. 5 günü geçerse devamsızlık teşekkür takdir alamayacak. Maç mı önemli çocukların istikbali mi? Bunu düşünerek hareket edecek, geleceğimizi heba etmeyeceğiz.

Kasamızı Değil, Kulüplerimizi Düşüneceğiz

Ligler daha net olacak. Statü ile alakalı kimse kimseyi aramayacak. Askf sitesi var orada yayınlanacak. Sürekli statü değiştirmeyeceğiz. 1. Kümeden 2. Kümeye aktarmalar var. Çok yaşanıyor. Çıkan takımların ertesi sene oyuncuları geri gidiyor. Para ödeyemiyorlar. Aynı oyuncularla farklı takımlar mücadele ediyor. Bu nedenle takımlarımız atılım yapamıyoruz. Sadece Federasyon para kazansın diye, takımlara bu zulmü yapma hakkımız yok. Amatör ruhtan uzaklaşıyor, takımlarımızı büyük yük altına sokuyoruz. Buna izin vermeyeceğiz. Federasyon kasası değin, kulüplerimizi düşüneceğiz” dedi.

Önceki Dönemlere Teşekkür Ederiz

Gençoğlu, sözlerinin devamında federasyonun önceki yönetimlerine teşekkür ederken; ”Bizden beklentilerin büyük olduğunun farkındayız. Seçim sonrasında, delegeler bizlerden yana kanaat kullanırsa, verdiğimiz sözleri sıra ile yerine getireceğiz. En önemli çalışmamız ise istişare olacak. İstişare yapılmadan bir günde statü değişmeyecek, takımlarımız planlamalarını buna göre yapacak. Bizde küslük olmayacak.  Bugüne kadar emek verenlere de teşekkür edeceğiz. Genel kurulumuz, amatör futbol camiasına hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir