Işık, Tarım Kredi Borçlarının Ertelenmesini Gemlik’e Müjdeledi

Işık, Tarım Kredi Borçlarının Ertelenmesini Gemlik’e Müjdeledi

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Ziraat Odasını ziyaret etti. Başkan Ali Çelik ile bir araya gelen Bursa Milletvekili Tarım Komisyonunda Bursa ve çevresi adına yaptıkları çalışmaları aktararak, Tarım Kredi Borçlarının ertelenmesi ile alakalı da bilgi aktardı.

”Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından kullandırılan tarımsal kredi alacaklarından, 31 Aralık 2018 itibarıyla borçları takibe düşenler ile borçları çeşitli afetler nedeniyle ertelenenler, tarımsal kredi borçlarını yapılandırabilecek” diyen Işık, doların yükselmesi ile başlayan ekonomik saldırının çiftçiyi etkilememesi adına böyle bir çalışma yaptıklarını ifade etti.

TÜM KÖYLERİMİZE HİZMET GELECEK

Işık Gemlik’in köyleri ile alakalı açıklamasında ise; ”Tüm köylerimizde yapacağımız sulama havuzlarıyla ve bazı noktalarda devam eden be proje aşamasında olan sulama göletleriyle müstahsilimizin yanında olacağız. Köy kooperatiflerini destekleyerek bölgenin kendi kendine yetmesini sağlayacağız. Belediyeye başkan adayımızla ortak yapmış olduğunuz projeler kapsamında Bakanlığın desteğiyle de Gemlik zeytini ve üreticisini için önümüzdeki dönem çok güzel olacak. Köylerimize hizmeti ve tarım alanlarına hizmeti de en çok önemseyen Ak Parti oldu. Köylülerimize yaptığımız yardımlara önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yerli üretimi, tarım alanında da çok önemsiyor. Bizler de bu söylemlerinin arkasındayız” ”şeklinde konuştu.

BELEDİYE VE BİZİM UYUMUMUZ TARIM İÇİN DE KAZANIM OLACAK

Gemlik ve bölge ile alakalı da bilgilendirme yapan Bursa Milletvekili Işık; ”Gemlik’te tarımsal kurumların bir araya toplanmasıyla önemli bir mesafe kat ettik. Bundan sonra yapacağımız çalışmalarla ilçe tarımının da beklenen düzeye gelmesini sağlayacağız. Gemlik Belediyesi ile uyum içinde yürüteceğimiz çalışmalarla Gemlik’e tarımsal anlamda da önemli değerler kazandıracağız” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir