Metin Arslan’dan Açıklama

Metin Arslan’dan Açıklama

Ak Parti Meclis üye adaylığından istifa eden Metin Aslan yazılı bir açıklama yaptı. İstifa sebebinin basında yer alan dedikodular nedeniyle kendisinin böyle bir karar aldığını açıklayan Metin Aslan, Ben Ağrı ilinde doğmuş, Gemlik’te yaşayan, doyan, kendini Gemlik’li hisseden bir vatandaş olarak Gemlik’e gelen Ağrı belediye başkanını karşılamamadan doğal ne var. Ağrı belediye başkanının Ağrılılar Dernek başkanı karşılamayacakta, başka bir dernek başkanımı karşılayacak dedi. Bizler yetiştiğimiz yörenin geleneği olarak misafirperverliğimizi her yerde herkese karşı aynı davranırız diye sözlerini sürdüren Aslan, biz kimseyle propaganda, yada herhangi bir program yapmadık, sadece ilçemize gelen bir ilin belediye başkanına misafirperverliğimizi gösterdik, dün Ak Partili idim, bugünde öyleyim yarında öyle kalacağım vurgusu yaptı.

Aslan’ın yazılı basın açıklaması şu şekilde

“31 Mart’a giden süreçte yaşanan bu türbülans, bu hareketlilik, bu karmaşadan da anlaşılıyor ki bu seçimler daha farklı ve önemlidir. Bu seçimlerde Türkiye’nin tökezletilmesi, azıcık önünün kesilebilmesi için “mümkünse bir şeyler yapalım” diyen unsurların büyük çabasını ve ahlaksızca saldırılarını görüyoruz. Bütün dönemlerde buna benzer şeyler olmuştur. Bu dönemde ise daha cüretkar, daha saygısızca oluyor. Güzel bir dünyada insanların birbirini engellemeye çalışmadığı, insanların birbirini tökezletmeye veya ayağının altında çukur kazmaya çalışmadıkları bir dünya olsa keşke.

Dernekler insanların demokratik sesi olacak, çokluğun sesi doğrultusunda, birlik ve beraberlik içinde iyi güzel başarılı çalışmalar yapacak, bölge insanlarımızın huzuru, mutluluğu, çalışma arzuları maddi, manevi, sorunlarına en pratik, en uyumlu, en haklı, en demokratik şekilde çözüm arayacak yaşlıların, yalnızların, mazlumların, masumların, haklıların yanında olacak tüm insanlarımızı eşit görecek çalışmalarında, doğruluğun, haklılığın, dışına asla çıkmayacak, güzel olan her şeyin yanında olacak.

Gemlikli Ağrılılar olarak tüm insanların en yüksek değerde, en iyi kalitede, en çok huzurda, hayat yaşaması için elinden geleni yapacak hayalinde, arzusunda, iyilik, güzellik, haklılık, dürüstlük, çokluk, huzur, sağlık, sevgi, yaşama ve yaşatma, paylaşma arzusu ile kurulmuştur.”

Birlik ve beraberlik her şeyin ilacıdır. Sivil toplum kuruluşlarının tek amacı birlik ve beraberlik çatısı altında dayanışmadır. Birlik ve beraberlikle çözülemeyecek hiçbir konu ve aşılamayacak hiçbir engel yoktur.

Bu tür kuruluşlar bizim için çok önemlidir. Bu kuruluşlar, insanlar arasında birlik ve beraberliğin köprüsüdür. Aynı çatı altında toplanarak hiçbir siyasi görüş gözetmeksizin beraberce çalışarak başarılı hizmetlere imza atacağımız yerdir.

Ben 11 yıldır Gemlik Ağrılılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin başkanlığını yapmaktayım ve derneğime hangi siyasi görüşte insan gelirse gelsin örf, adet, gelenek ve göreneklerimize göre karşılar ve ağırlarız. Şayet misafirperverliğimizi bize kırık not olarak yakıştıranlar utansın. Ayrıca ben rahmetli Alpaslan Türkeş’in de mezarını geçtiğimiz haftalarda ziyaret ettim ve fatiha okudum.

Bazı basın yayın organlarında çıkan dedikodular şahsımı çok üzmüştür. Bu süreçte yanımda olan ve istifa etmemem için bana telkinde bulunan Sayın Milletvekili Zafer Işık ve Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam’a teşekkür ederim. Ak Parti ve dava arkadaşlarım zarar görmemesi için belediye meclis üyeliği adaylığından istifa ediyorum. Bundan sonra partim olan Ak Partiye gönüllü olarak çalışacağımı kendime şiar olarak kabul ediyorum.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir