Mehmet Çelik Muhtar Adayı Oldu

Mehmet Çelik Muhtar Adayı Oldu

Mehmet Çelik Muhtar Adayı Oldu

Gemlik’in tanınan ve sevilen siması, Gemlik Belediye eski başkan yardımcısı Mehmet Çelik, mahalle sakinlerinin isteği ve desteği ile Eşref Dinçer Mahallesi muhtarlığına aday oldu.

Gemlik’te uzun yıllardır siyasal, sosyal, medya ve kamusal alanlarda bir çok görevi başarı ile sürdüren Mehmet Çelik, üstlendiği görevlerde bir çok örnek projeye öncülük etti.

İşletme Fakültesi mezunu olan Mehmet Çelik, Gemlik Gündem Gazete’sinin kuruculuğunun yanı sıra Gemlik Belediye Başkan Yardımcılığı ve Kent Konseyi Genel Sekreterliği görevlerinde bulundu.

Gemlik’te ve mahallesinde oldukça sevilen bir yüz olan Çelik, gazetemize yaptığı açıklamada; “Yerel seçimlerin yaklaşması ile mahalle sakinlerimiz gerek telefon ederek ve mesaj atarak gerekse de karşılaştığımız çeşitli ortamlarda mahallemizin yeni dönemde daha deneyimli ve tecrübeli bir muhtar adayına ihtiyacı olduğunu, bunun içinde benim aday olmam konusunda halk arasında bir isteğin oluştuğunu bana ilettiler. İsteklerin her geçen gün artması üzerine, mahallemizde kalabalık olan hemşeri gurupları ve diğer kanaat önderleri ile yaptığım değerlendirmeler sonucunda bu isteğin güçlü olduğunu gördüm. Kırk yıla varan siyasal, sosyal ve kamusal alandaki tecrübem ve bilgi birikimimle, her yönü ile iyi tanıdığım ve otuz beş yıldır sakini olduğum mahalleme faydalı olabilmek amacı ile Eşref Dinçer Mahallesi Muhtarlığına aday oluyorum. Gemlik’teki yerel seçimlere katılan tüm adaylara da başarılar diliyor, sonuçlarının halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: 23 Şubat 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir