Halktan Uzak Belediyecilik Olmaz

Halktan Uzak Belediyecilik Olmaz

Saadet Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Dr. Adnan Bıyıklı, Gemlik’te farklı noktalarda vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların şikâyetlerini de dinleyen Belediye Başkan Adayı Bıyıklı, vatandaşların söylediklerini değerlendirerek sosyal hayatın Gemlik’te eksikliğine dikkat çekti.

AİLELER VE GENÇLERE ALANLAR OLUŞTURACAĞIZ

Bıyıklı’ya vatandaş sohbetlerinde İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ve İlçe Yöneticileri de eşlik etti. Sahil bölgesinde yapılan ziyaretlerde, özellikle gençlerin zaman geçirmesi için yeterli yer olmadığına ve sosyal hayatın gelişmesi gerektiğine dikkat çeken Belediye Başkan Adayı; ”İlçemizden gençlerimiz ve aileler, zaman geçirmek için Bursa’ya gitmek zorunda kalıyor. Bunun sebebi de, Belediye olarak yeterli alan gösterilmemesi. Sosyal Belediyeciliği baz alan çalışmalar yapılmazsa, Gemlik’in ekonomisini de canlandıramayız.

Bizim Belediyecilik anlayışımızda, esnafın da istediği gibi alanları oluşturacak projelerimiz bulunuyor. Gemlik’te yatırım yapmak isteyenlere gerekli imkânları sağlayacak. Hem Gemlik’e değer katacak, hem de ailelerin ve gençlerin sosyalleşebileceği imkânlar oluşturacağız” dedi.

Gemlik Belediyesindeki temel sorunun halktan kopukluk olduğunu beyan eden Belediye Başkan Adayı, ”Halktan uzak belediyecilik yapılmaz. Sadece seçim dönemlerinde değil, her dönem halkla iç içe olup, birlikte hareket edersek, daha başarılı oluruz. Bu anlamda, seçim sonrasında da halkımızla iç içe olmaya, onların görüşlerini almaya ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

Sahil bandı ile alakalı da değerlendirme yapan Belediye Başkan Adayı Bıyıklı, önümüzdeki dönemde, Gemlik ile alakalı önemli bir açıklama yapacaklarını dile getirdi.

 

(Son Güncelleme: 5 Şubat 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir