Kulüpler Birliği; Federasyondan Adalet İstiyoruz

Kulüpler Birliği; Federasyondan Adalet İstiyoruz

Kulüpler Birliği; Federasyondan Adalet İstiyoruz

Geçtiğimiz hafta sonunda oynanan ve hakemlerin hataları sonrasında gerilen müsabakada yaşanan olaylar ile alakalı Gemlikspor’a 2 maç saha kapama, başkana da hakeme fiziki müdahaleden 220 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

Konu ile alakalı da Gemlik Amatör Spor Kulüpleri Birliği adına açıklama yapan Başkanvekili Kazım Bulut. Geçtiğimiz yıl yaşanan Yeniköyspor – Gemlikspor ve Gemlik Vefaspor  – İnegöl 1987 maçlarında daha ciddi olayların yaşandığını ifade ederek; ”Takımlarımızın hakem ve karşı seyirciler tarafından adeta katledildiği müsabakalarda da, bugünkü federasyon görevliydi. O gün ne Yeniköyspor’a, ne de Vefaspor müsabakasındaki hakeme herhangi bir yaptırım uygulanmadı.

NEDEN HEP GEMLİK?

Fazla değil, geçtiğimiz haftalarda oynanan Yenişehir Çeltikspor – Gemlikspor maçında da sahaya çok sayıda yabancı madde atılmış ve futbolcularımıza da saldırılmıştı. Bu müsabakalarda, gözlemci yok muydu? Bu takımlar disipline sevk edilip ceza aldı mı? Böyle benzer örnekler varken, kuralların sadece konu Gemlikspor ve Gemlik takımları olunca işlemesi, garip değil mi? Bizler bu konuda art niyet aramakta haksız mıyız?

Bizler Kulüpler Birliği olarak da, Gemlikspor yönetimi olarak da sahada hiç bir sorun yaşanmadığını söylemedik. Sadece Bursa’daki takımlara bugüne kadar nasıl uygulama yapıldıysa, aynısının yapılmasını istedik. Gemlikspor yönetimimizin tüm haftaki girişimleri sonuçsuz kaldı, federasyonda adeta muhatap bulamamıştır. Şampiyonluğa giden bir takımın, şampiyonluk müsabakasını sahasında yapması da engellenmiştir. Bizler ayrıcalık değil, adalet istiyoruz” dedi.

(Son Güncelleme: 31 Ocak 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir