Seçimde Öncelik Dönüşümde
Seçimde Öncelik Dönüşümde

Ak Babanın Merhamet Gösterisi – Bursaspor Zorda

Ak Babanın Merhamet Gösterisi – Bursaspor Zorda

Suriye de, Esad’ın rejim kuvvetleri Doğu Guta’da bir kimyasal saldırı, düzenledi. Bu saldırıdan sonra, bir kısmı çocuk olmak üzere, 80 kişinin öldüğünü öğrendik.
Saldırıyı öğrenen Başkan Trump, ‘’Esad’dan hayvan diyerek’’ bahsetmiş. Amerika’nın 1980 yılında Irak’ta yaptığı ve Suriye’de devam ettirdiği katliamları, unutmuş.
İşte. Bu emperyalist ülkeler böyledir. Hem en ağır suçu işlerler, hem de benzer suçu işleyen başka birine ‘’hayvan’’ diye saldırırlar.
Aslında, IŞID, DEAŞ, P.K.K ve YPG gibi örgütleri kuran, destekleyen ve kullanan, Amerika’dır. Artık, terör örgütleri ile ilişkilerini, saklayamaz hale gelmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, her fırsatta ve her ortamda, (YPG) ile Amerika’nın ilişkisini gündeme getirmesi, Amerika’yı zora sokmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Amerika’nın yanlışlarını yüksek sesle dile getirmesinin, diğer dünya devletlerini de cesaretlendirdiğini, ‘’Kudüs oylamasın da’’ gördük.
Amerika’nın yeni hedefi, Türkiye, Rusya ve İran ittifakını etkisiz hale getirmektir. Rusya’yı algı operasyonları ile itibarsızlaştırarak Türkiye’yi bu ‘’üçlü’’ ortaklıktan ayırmayı, amaçlamaktadır.
Bizim politikamız ‘’üçlü ortaklığı’’ bozmadan, Nato ve (AB) ile ilişkilere, devam etmektir. Hem Nato ile hem (AB) ile ipleri koparmadan, ayrılma kararını onlara bırakmaktır.
Irak’ın işgaliyle başlayan, yeni dünya paylaşımı, 30 yıldan beri devam etmektedir. Yeni dünya paylaşımın içine, Doğu Akdeniz’deki yeni enerji kaynakları da, girmiştir.
Bu yeni paylaşımın en önemli aktörü ise yine Türkiye’dir. Hani futbolda, Fatih Hocanın ‘2Biz bitti demeden bitmez’’ lafı gibi, yeni enerji paylaşımında da ‘’biz masada yok isek , paylaşım olmaz’’ diyecek durumdayız.
Süper Ligde Heyecan Dorukta
Bu sezon, hem şampiyon kim olacak diye merak ediyoruz. Hem de, Bursaspor küme düşer mi diye, endişe ediyoruz.
Geçen senenin kupa şampiyonu Konyaspor ile kupa maçlarının en zorlu takımı Gençlerbirliği bile, tehlikeli bölgededir.
Bu hafta, İzmir’de Göztepe ile oynayacak olan Bursaspor bir mağlubiyet daha alırsa, artık ateş çemberinin içindeyiz, diyebiliriz.
İzmir’den getirilecek bir puan bir sonraki hafta Bursa’da oynanacak maç için, moral olacaktır. Umutluyuz ve böyle olmak zorundayız.

GÜNÜN SÖZÜ
Bir insanın terbiyesi,
Karşısındakiyle,
Tartıştığı zaman belli olur.
‘’Maksim Gorki’’



(Son Güncelleme: 12 Nisan 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir