Solaksubaşı ve Akıt’ın adları iki salonla verildi

Solaksubaşı ve Akıt’ın adları iki salonla verildi

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası eski başkanlarından merhum Tevfik Solaksubaşı ve eski Başkan Kemal Akıt’ın adları, Oda nın iki salonuna ad olarak verildi.

Aralık ayındaki yapılan Oda Meclisinde Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir’in teklifi ile eski başkanlar dan Tevfik Solaksu başı ile Kemal Akıt’ın adlarının Oda’nın Meclis ve toplantı salonlarına verilmesi  önerisi kabul edilmişti.

Bunun üzerine Oda Meclis Salonu’na Ticaret ve Sanayi Odası’n da 23 yıl hizmet etmiş olan merhum eski Başkan Tevfik Solaksubaşı adı verildi.

GTSO nun toplantı salonuna ise, 33 yıl Oda yönetim kurulu başkanlığı yapan Kemal Akıt’ın adı verile rek salonların giriş kapılarının üzerine tabelaları asıldı.

Çarşamba günü  yapılan Meclis toplantısından sonra meclis üyeleri iki eski başkanın adının verildiği salonların önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Oda Başkanı Paşa Ağdemir, “Odamıza uzun süre değerli hizmetleri bulunmuş iki eski başkanımızın adını vererek, onların adını yaşatacağız. Onlar bunu hak ettiler” dedi.

Tevfik Solaksubaşı’nın oğlu ve GTSO Meclis üyesi Mahmut Solaksubaşı da Meclis toplantısında yaptığı konuşmada “Babamın adının Odamızın bir salonuna verilmesinden gurur duydum. Hepinize teşekkür ediyorum. O, sağ olsaydı tümünüzü öperdi.” dedi.

(Son Güncelleme: 31 Ocak 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir