Abla Kardeşin Katil Zanlısı Gemlik’e getirildi

Abla Kardeşin Katil Zanlısı Gemlik’e getirildi

Gemlik’te Cuma  günü Eşref Dinçer Mahallesinde evlerinde ölü bulunan Sibel Dudaklı (45) ve Mehmet Ali Dudaklı’nın (37)cinayete kurban gittiği öğrenildi.  Zanlı Çanakkale’de yakalandı.

Evde yapılan incelemeler ve ölü bulunan iki kardeşin vücudundaki çeşitli izler ve kesiler sonrasında araştırma başlatan Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla alakası soruşturma başlatmıştı.

Sibel Dudaklı’nın Arkadaşı Şüpheli

Gemlik Polisinin yanı sıra Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin de destek verdiği çalışmada  abla ve kardeşin öldürüldüğünün tespitinin ardından geniş ve gizli bir çalışma yapıldı. Ekiplerin Bursa, Balıkesir  ve Çanakkale illerinde yaptığı çalışmaların ardından Çanakkale’de gözaltına alındı.

Polis, Sibel Dudaklı’nın eski sevgilisi olan ve barışmak amacıyla geldiği evde iki kardeşi bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen Murat A’yı Çanakkale’de gözaltına aldı.

İddialara göre genç kadının boğızının kesildiği, erkek kardeşinin ise vücudunun çeşitli yerlerinden kesilerek öldürüldüğü öne sürülürken, zanlı Murat A.geniş güvenlik ömlemleri altında Gemlik’e getirildi.

Zanlının emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir