GEMLİK İSTİKLAL SPOR KULÜBÜ BÖLGESEL LİG SAHNESİNDE
GEMLİK İSTİKLAL SPOR KULÜBÜ BÖLGESEL LİG SAHNESİNDE

GEMLİK İSTİKLAL SPOR KULÜBÜ BÖLGESEL LİG SAHNESİNDE

GEMLİK İSTİKLAL SPOR KULÜBÜ BÖLGESEL LİG SAHNESİNDE

İlçemizi Voleybol branşının her kategorisinde temsil eden tek takımı olan Gemlik İstiklal Spor Kulübü, 18 – 22 Mart 2024 tarihleri arasında Kadın ve Erkek takımlarıyla TVF Bölgesel Ligi’nde TVF 2. LİG Vizesi alabilmek için boy göstermeye başladı.
2023-2024 Voleybol Sezonu TVF Bölgesel Kadınlar Ligi 5.Grupta , TVF Bölgesel Erkekler Liginde 2. Grupta yer alacak temsilcimiz gelecek sezonda 2.Lig de boy göstermek adına ; Kadınlar 5.Grupta Mustafakemalpaşa Akar S.K. , Sigortif Sigorta Bursa Yıldız S.K. , MG S.K. ile karşılaşıyor. Erkekler 2. Grupta ise Bursa Büyükşehir Belediye S.K. ve Güner Karakaya S.K. takımlarıyla karşılaşılacak. Gemlik temsilcisi, 18 -22 Mart 2024 tarihleri arasında, Cengiz Göllü Voleybol Salonunda oynayacağı maçların ilkini bugün gerçekleştirdi. Bugün Sportif Sigorta Bursa Yıldız Spor Kulübü ile oynanan ve 3-1 galip gelinen maçın sonunda açıklamalarda bulunan Gemlik İstiklal Spor Kulübü başkanı ve Baş Antrenörü Ender YAYLI; “Yaklaşık 1.5 yıl önce başladığımız alt yapı oluşumunda şu anda 300 den fazla sporcumuz ile 3 farklı yaş kategorisinde 5 takım ile Bursa Voleybol Gelişim Liginde mücadele vermekteyiz. Genç sporcularımızın önüne bir vitrin oluşturacak, örnek almalarını sağlayacak bir Kadın ve Erkek Voleybol takımları kurduk. İçlerinde doktor, mühendis, avukat, yönetici özel sektör, kamu vb. mesleklerde olan birbirinden değerli oyuncularımızın yanı sıra kendi alt yapılarımızda yetişen gelecek planlamamız adına önem verdiğimiz kendi gençlerimizle harmanladığımız takımlar kurduk. Bu durum ile öğrencilerimize; hem istedikleri meslekte ilerlerken diğer yandan da spor a devam edebileceklerini göstermeyi hedefliyoruz. Bununla birlikte, salon sporları içinde önemli bir yere sahip olan voleybolun hem ilçemizdeki konumunu arttırmayı, hem çocuklarımızın spora olan ilgisini bir üst noktaya taşımalarını sağlarken, spor ile birlikte hayatlarının disipline etmelerini, sosyal çevrelerini düzenlemelerini amaçlamaktayız. Kurduğumuz Kadın ve Erkek Voleybol A takımlarımız ile Bölgesel ligde bu yıl Bursa takımları ile aynı grupta yer aldık, kendi seyircimiz önünde bugünkü gibi seyir zevki yüksek bir voleybol izletme gayretinde olacağız. 2. Lig Vizesi almak adına 18 – 22 Mart 2024 tarihleri arasında Bursa Cengiz Gölü Spor Salonunda oynanacak maçlarımıza sevgili Voleybol severleri davet ediyoruz” dedi.
TVF Bölgesel Kadınlar Ligi:
• 18.03.2024 PAZARTESİ 13:00 Cengiz Göllü Voleybol Salonu
GEMLİK İSTİKLAL S.K. & SİGORTİF SİGORTA BURSA YILDIZ S.K.
• 20.03.2024 ÇARŞAMBA 12:00 Cengiz Göllü Voleybol Salonu
GEMLİK İSTİKLAL S.K. & MUSTAFAKEMALPAŞA AKAR S.K.
• 22.03.2024 CUMA 12:00 Cengiz Göllü Voleybol Salonu
GEMLİK İSTİKLAL S.K. & MG S.K.
TVF Bölgesel Erkekler Ligi:
• 19.03.2024 SALI 11:30 Cengiz Göllü Voleybol Salonu
GEMLİK İSTİKLAL S.K. & GÜNER KARAKAYA S.K.
• 21.03.2024 PERŞEMBE 13:00 Cengiz Göllü Voleybol Salonu
GEMLİK İSTİKLAL S.K. & BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE S.K.
Bir 10 kişi, voleybol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir
(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir