Eşref Dinçer ve Osmaniye Mahallesi Adaylarından Gazetemize Ziyaret

Eşref Dinçer ve Osmaniye Mahallesi Adaylarından Gazetemize Ziyaret

Gemlik’in önde gelen mahalleri arasında yer alan Eşref Dinçer Mahallesi Muhtarı ve muhtar adayı  Yusuf Güngör Al ile Osmaniye mahallesi muhtar adayı Mustafa Altay gazetemizi ziyaret ettiler.

Gazetemiz sahibi ve Genel Yayın yönetmeni Hurşit Topal ile görüşen Al ve Altay mahallemizi ilgilendiren bir çok konuda beraber hareket edebiliyoruz dediler.

Eşref Dinçer Mahallesi Muhtarı ve muhtar adayı  Yusuf Güngör Al, “5 yıla yakındır mahallemizin her sorunu ile dertlenen ve vatandaşlarımıza elimizden gelen tüm imkanları sağlamaya ve eksik kalanları da tamamlamaya yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Mahalle sakinlerimizin yoğun talep ve istekleri doğrultusunda bu dönemde de muhtarlığa aday oldum” dedi.

Osmaniye mahallesi muhtar adayı Mustafa Altay’da “son seçimde de aday oldum ciddi destekler bulduk. Allah nasip ederse 31 Mart yerel seçimlerinde gösterilen ilgi ve alakadan dolayı yeniden aday oldum. Ben ve aza arkadaşlarımızla mahalle sakinlerimizin eksikleri ve ihtiyaçları konusunda elimizden gelen gayretş göstererek, bu hizmetlerin sağlanmasında etkin olan kurum ve kuruluşlarla da irtibatı sağlayacağız” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir