Acar, Kurban Bayramını Kutladı

Acar, Kurban Bayramını Kutladı

Acar, Kurban Bayramını Kutladı

CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar kurban bayramı dolayısıyla bir tebrik yayınladı. Yayınladığı bayram mesajında birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Acar, “ Her günün bayram tadında geçeceği bir Gemlik ve Türkiye için çalışıyoruz” dedi
CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar kurban bayramı mesajında: “Ülkemizde bir bayrama daha ulaşmanın sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz, bu bayramlarda yoksullara, yoksunlara, mazlumlara ve kimsesizlere yakınlaştığımız; kin ve nefret duygusundan uzaklaştığımız, kardeşçe sarıldığımız bir bayram olmasını diliyorum” dedi.
Acar açıklamasında şunları kaydetti. “İnsanlarımızın her gün ayrıştığı ve kutuplaştığı ülkemizde bayramların birleştiriciliğiyle sizleri selamlıyorum. Türkiye’deki adı konulmamış ekonomik kriz yine kendini belli etmekte, vatandaşlarımız her bayram daha da fakirleşmektedir. Türkiye’nin yarınları için her zaman ülke yararlarına olan muhalefet anlayışımız bugün de haklılığımızı ekonomik olarak ortaya koymuştur. Ülkemize giren sermaye ve ülkemizin öz kaynakları satılarak betona yapılan yatırımlar ülkemizi adeta çıkmaza sokmuş, hükümet ise ekonomiyi günü birlik hamlelerle kurtarmaya çalışmaktadır. Bir yandan dolar sarmalı bir yandan ise faiz sarmalı ileri ki aylarda ülkemizi ekonomik olarak dar boğaza sürükleyecektir” diyen Acar, “CHP her zaman olduğu gibi bugün de elini değil vücudunu taşın altına koymaya hazır, vatandaşlarımızı ileri ki günlerde derinden etkileyecek ekonomi sorunlarını birlikte çözmeye hazırız”
“Her günü bayram gibi yaşayacağınız bir Türkiye”
CHP kadroları ve CHP’li belediyeler sizlerin mutluluğu için günün 24 saati vatandaşlarımızın gülümsemesi için çalışmalar yaptığını vurgulayan Acar, “Türkiye’nin kurucu iradesi olan Cumhuriyet Halk Partisi kadrolarının ülkemiz ve şehirlerimizin refahı, huzuru ve yaşayan insanlarımızın mutluluğu için çalışmaktadır. Türkiye her ne kadar sıkıntılı günlerden geçse de bizler bu günleri aşmaya, insanlarımızın hak ettiği mutluluk ve ekonomik huzuru sağlamaya talibiz. Vatandaşlarımız merak etmesin. Ülkeyi kuran irade dimdik ayakta ve kale gibi sağlamdır” diye konuştu.
Kurban bayramınızı tebrik eder, yaşantınızda her günün bayram gibi olmasını dilerken; Tüm İslam coğrafyasına, ülkemizde ve ilçemizde bulunan tüm vatandaşlarımızın bayramını tebrik ederiz. Trafikte ise kurallara uymalarını ve araçları dikkatli kullanmalarını temenni ederken, Sevdikleriyle beraber bir ömür boyu mutlu bayramlar geçirmesini dileriz.

(Son Güncelleme: 20 Ağustos 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir