Gemlik'te 83 Bin 393 Seçmen Sandığa Gidecek

Gemlik’te 83 Bin 393 Seçmen Sandığa Gidecek

Gemlik’te 83 Bin 393 Seçmen Sandığa Gidecek

Listeler mahalle muhtarlıklarında asılırken, Gemlik genelinde yerel idareler seçimlerinde oy kullanacak seçmen sayısı 83 bin 393 olarak belirlendi. İtirazlar sonrasında rakamlarda küçük de olsa değişim olacağı tahmin edilirken, yerel idareler seçimlerinde Gemlik’in seçmen sayısının artış göstermesi, siyasi partilerin çalışmalarını daha yoğun şekilde yapmasının da önünü açacak.

İtirazların seçim müdürlüklerine doğrudan yapılabileceği kaydedilirken, 14 gün gibi önemli bir süre seçmen listelerinin asılı kalacak olması da, olası değişiklikler için yeterli zamanı sağlayacak. Vatandaşların konu ile alakalı duyarlı olmaları, işlerini de son günlere bırakmamaları isteniyor.

Seçmen Listeleri Muhtarlıklara Asılıyor

31 Mart tarihinde yapılacak yerel idareler seçimleri ile alakası seçmen listeleri muhtarlıklara 04.01.2019 tarihi itibariyle asılıyor. Listeler 17 Ocak 2019 tarihinde saat: 17.00 de indirilecek. Bu tarihten sonra oy kullanılacak yere herhangi bir itirazda bulunulamayacak.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Orçe İnşaattan açıklama

Orçe İnşaattan açıklama

Orçe İnşaattan açıklama ORÇE İNŞAAT tarafından 20.04.2024 tarihinde çukurbahçe mevkiinde meydana gelen istinat duvarı kayması …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir