Güvenli ve Rahat Yürüyüş İçin Kaldırımlar Yenileniyor

Güvenli ve Rahat Yürüyüş İçin Kaldırımlar Yenileniyor

İlçenin yeni yerleşim bölgelerinde bir yandan kaldırım yapım çalışmasını gerçekleştiren Gemlik Belediyesi, diğer yandan da ilçe genelinde yıpranan kaldırımları yenileme çalışmalarını kesintisiz bir şekilde sürdürüyor.

Bu kapsamda Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Dr. Ziya Kaya Mahallesi, Atatürk Caddesi okullar bölgesi üzerindeki yollara, geniş, modern ve engelli vatandaşların da rahat bir şekilde kullanabileceği yeni kaldırımlar yapılıyor.

Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Hizmet Belediyeciliği anlayışı ile çıkmış olduğumuz bu yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için belediyemizin tüm birimleri özveriyle çalışıyor” dedi. Yaklaşan kış ayları öncesi eskiyen, yıpranan kaldırım ve yolların Gemlik’e yakışır şekilde yenileneceğini açıklayan Başkan Yılmaz, “İhtiyaç olan bölgelerde yeni kaldırımlar yaparken mevcut olan fakat kullanımında sıkıntı duyulan kaldırımlarda revize yapmaya devam ediyoruz. Bu hafta özellikle öğrenci kardeşlerimizin yoğun olarak kullandığı okullar bölgesinde kaldırım yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki günlerde ise diğer sokaklarımız yavaş yavaş yenilenerek vatandaşlarımızın kullanımına sunulacak. Kış şartları ağırlaşmadan yolları ve kaldırımları sorun olmaktan çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

Mahalle sakinleri ve öğrencilerde, kaldırım çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a teşekkür etti.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir