Başkan Yılmaz Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Başkan Yılmaz Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği muhtarlar toplantısı kapsamında ilçedeki mahalle muhtarları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Bölge Parkında düzenlenen, AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık’ın da katıldığı toplantıda, mahallelerin ve mahalle sakinlerinin sorunları, yapılan işlerin takibi ve yapılması gerekenler konuşuldu.

AK Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, Muhtarlıklar ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Gör, belediye meclis üyeleri, UEDAŞ, BUSKİ, Telekom alt yapı kuruluşları müdürleri, daire amirlerinin de hazır bulunduğu toplantıda mahallelerde çözüm bekleyen sorunlarını ve taleplerini sıralayan muhtarlar, Gemlik Belediyesine uzun yıllardır kurulan diyalog ve çözüm odaklı yaklaşımı için teşekkür etti.

Mahallelerdeki sorunlar, talepler, görüşlerin değerlendirilmesi ve muhtarlar ile konunun muhatabı kurumların bir araya gelmesi amacıyla rutin olarak düzenlenen toplantıda konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Gemlik’te yaşam standartlarını yükseltmek ve hizmet kervanını eksiksiz yürütmek adına bu toplantıları periyodik hale getirdiklerini söyledi. Başkan Yılmaz, ”Gemlik’in tüm mahallelerinde belediye birimlerin çalışmaları devam ediyor. Rutin belediye hizmetlerinin yanında şehrimizi gelecek nesillere taşıyacak çok önemli projeleri de hayata geçiriyoruz. Kentimizi marka şehir haline getirmek için elbette vatandaşlarımızın görüş ve taleplerini de değerlendiriyoruz. Mahallelerinde vatandaşlarımızın sesi olan muhtarlarımızla toplantıların, yeni yatırımlar ve hizmetler açısından önemli olduğunu biliyoruz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Soru, cevap şeklinde devam eden toplantıda Elektrik, İnternet alt yapısı, BUSKİ çalışmaları gibi konularda da sıkıntılar noktasında notlar alındı. Toplantı çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir