Ak Parti'de Şahin, Bulut ve Semiz Aday Adaylığını Açıkladı

Ak Parti’de Şahin, Bulut ve Semiz Aday Adaylığını Açıkladı

Ak Parti’de Şahin, Bulut ve Semiz Aday Adaylığını Açıkladı

Gemlik Ak Parti’de eski İlçe Başkanlarından Enver Şahin, işadamları Berkay Bulut ve Orhan Semiz’de belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Ak Parti İlçe Teşkilatında yapılan açıklamada, Şahin, Bulut ve Semiz dosyasını ilçe başkanı Yaşar İslam’a teslim etti.

Açıklamada ilk sözü alan Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam; ”Gemlik’te adaylarımız başvurularına devam ediyor. Her üç adayımızında aday adaylığının önce kendilerine, sonra teşkilatımıza hayırlı olsun” dedi.

Şahin; Gemlik Taşınmayacak

Ardından söz alan Enver Şahin ise; ”1960 Giresun doğumluyum. 1963 yılından bu yana da Gemlik’te yaşıyorum. Gemlik’in eski halini çok iyi biliyorum. Özlem de duyuyorum. Çarpık yapılaşma Gemlik’e önemli zarar verdi. Gemlik ile alakalı projemiz, Gemlik taşınmayacak, Gemlik yerinde dönüşecek. 2003-2008 yıllarında ilçe başkanlığı görevini yürüttüm. Bilgi birikimimizle Gemlik’e katkı sağlamayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Berkay Bulut’ta aday

Gemlik’in sevilen isimlerinden olan, beyaz eşya ve yatak firması sahibi Berkay Bulut’un adaylık dosyasını ilçe başkanı Yaşar İslam’a teslim etti. Seçim takvimi açıklanmadan önce Gemlik’te pek çok noktada adı anılan Bulut’un aday olup olmayacağı yönünde pek çok söylem Gemlik kamuoyunda yer almıştı.

Berkay Bulut; ”Söyleyeceğimiz çok şey var da, sahada konuşmak istiyoruz. Aday adaylığı sürecinde, aday olmaya talip olduk. Bizim tek kaygımız Gemlik ve Gemlik’in vizyonunu artırmaktır. Teşkilatımız ve genel merkezimizin yaptıkları ortada, bizler de bunun üzerine taş koymak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Orhan Semiz Aday Adayı

Gemlik’te çeşitli dönemlerde adı duyulan ancak sahaya yeni inen Orhan Semiz’de belediye başkanlığı için aday adayı dosyasını ilçe başkanı İslam’a teslim ettti.

 

Öte yandan Semiz  ile birlikte Ak Parti’de aday adayı sayısı beşe yükseldi. Buna göre Süleyman Çevik, Mehmet Kaptan, Enver Şahin, Orhan Semiz ve Berkay Bulut belediye başkanlığı için sahaya inen isimler oldu.

 

 

(Son Güncelleme: 12 Kasım 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir