Rampayı Çıkamayınca Takla Attı

Gemlik’te Rampayı Çıkamayınca Takla Attı

Gemlik Manastır Bölgesinde Kaymakam Lojmanlarından zeytinliklere giden rampada meydana gelen olayda, 16 P 4454 plakalı otomobil takla attı.

Hasan Sarı yönetimindeki otomobil, Kaymakam Lojmanlarından üst bölgeye giden rampada çıkmakta zorlanırken durdu. Sarı otomobili gerideki rampaya doğru salarak tırmanmak isteyince kontrolünü kaybetti, rampadan savrulan araç, takla atarak yol ortasında ters kapandı. İki takla sonrasında duran otomobilde önemli hasar oluşurken, otomobile bulunan ailesi hafif yaralanmalarla kazayı atlattı.
Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevrede önlem alırken, otomobilden benzin akmasından dolayı çevreye yaklaşılmasına izin vermedi. Olay yerine gelen 112 ekipleri de kazadan etkilenenlere müdahale ederken, araç bir süre sonra kaza yerinden çekici ile kaldırıldı.
2 metre sonrasında önemli bir uçurum olan bayırda, otomobilin taklalarına devam etmemesi önemli bir felaketin önüne geçti.

(Son Güncelleme: 4 Kasım 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir