N11.com Gemlik'te Üniversite Öğrencileri İle Buluştu... 

N11.com Gemlik’te Üniversite Öğrencileri İle Buluştu… 

N11.com Gemlik’te Üniversite Öğrencileri İle Buluştu…

Bursa Uludağ Üniversitesi Gemlik Denizcilik Topluluğu “E-Ticaret ve Türkiye’deki Güncel Gelişmeler”  konulu seminer düzenledi. Seminere Türkiye’nin önemli e-ticaret platformlarından birisi olan Doğuş Planet- N11.com İş Ortağı Eğitmeni Aykut Baskın katıldı.

Aykut Baskın kendi kariyer sürecinden bahsettikten sonra öğrencilere e-ticaret nedir? hangi aşamalardan geçmiştir, dünyadan örnekler vererek internetin insanların alışveriş alışkanlıkları üzerindeki etkisini aktardı. Baskın, önce şirketi n11.com hakkında bilgiler verdikten sonra, konuşmasına e-ticaret ve dijital pazarlamanın önemine değinerek devam etti. N11 özelinde, e-ticaret ve dijital pazarlama ve dijital pazarlama aracılarına değinen Aykut Baskın öğrencilere e-ticaret hakkında istatistiki veriler ile önemli bilgiler aktardı. Google Adwords çalışmaları, Facebook ve Instagram reklamları, dijital kanalların nasıl kullanıldığı hakkında ayrıntılı bilgi veren konuğumuz, ayrıca şirketi özelinde başarı hikayelerini, son yıllarda  yaptıkları 11.11 (11. Kasım) kampanyasını örnek göstererek anlattı.

Gemlik Asım Kocabıyık MYO öğretim elemanları , öğrencileri ve Gemlik Denizcilik Topluluğu üyelerinin katıldığı söyleşi öğrencilerden gelen soruların yanıtlanması ile son buldu.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı 2 otomobil de istinat duvarı altında …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir