Sertaslan’ın adaylığı onaylandı

Sertaslan’ın adaylığı onaylandı

Sertaslan’ın adaylığı onaylandı

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan’ın adaylığı daha önce; Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, İl Başkanı Hüseyin Akkuş ve İlçe Başkanı Cemil Acar tarafından onaylanmıştı.

CHP’nin en üst karar yönetim organı olan Parti Meclisi geçtiğimiz gün yaptığı toplantıda Mehmet Uğur Sertaslan’ı Gemlik Belediye Başkan Adayı olarak belirledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, “Mehmet Uğur Sertaslan’ı Belediye Başkan Adayı olarak parti meclisimiz onayladı. Bundan sonra erken yola çıkmanın avantajıyla Gemlik’i karış karış gezeceğiz ve adım atılmayan hiçbir sokak kalmayacak. Gemlik’in sosyal demokrat  belediye anlayışına ihtiyacı var. Biz bu ihtiyacın farkındayız ona göre projelerimizi ve adayımızı halka sunacak ve halkın bizlere desteğini isteyeceğiz. Gemlik’te son yıllarda uygulanan ben yaptım oldu anlayışı milletimizin canına tak etmiştir. Belediye Gemlik halkının rahatça nefes alacağı sosyal yaşam alanları yaratmak yerine her yeri betona boğmuştur ve artık bu yönetimin değişme zamanı gelmiştir. Gemlik’i daha modern, daha yeşil ve daha yaşanabilir bir kent olması için var gücümüzle çalışacağız” dedi

Ayrıca CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar önümüzdeki günlerde Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan’ın daha kapsamlı bir toplantı yapacağını ifade etti.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir