Gemlik’te Spor Alanlarının Sayısı Artıyor

Gemlik’te Spor Alanlarının Sayısı Artıyor

Gemlik’te Spor Alanlarının Sayısı Artıyor

Gemlik Belediyesi sportif ve sağlıklı bir gençlik için ilçedeki spor alanlarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Geride kalan dönemlerde 60’a yakın spor tesisinin yanı sıra 100’ün üzerinde çocuk parkı ile çocuk oyun grubunu ilçeye kazandıran Gemlik Belediyesi, Hamidiye Mahallesi 295 Nolu Sokakta yaptırdığı kauçuk zeminli çocuk parkının hemen yanına 8.5×16.5 ölçülerinde mini basketbol sahası kazandırıyor.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından farklı türde mevsimlik bitki ve çiçek dikiminin yanı sıra çeşitli peyzaj çalışmalarının da yürütüldüğü mini basketbol sahası ve park çevresinde, kamelya ve oturma grupları ile bölge sakinlerinin de dinlenebilecekleri geniş bir alan oluşturuluyor.

Gemlik Belediyesi olarak gençlerin boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmesini sağlamak ve özellikle madde bağımlılığı gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Gençlerimizi ve çocuklarımızı sokağın zararlı etkilerinden uzak tutmanın en etkin yollarından birisi spora yönlendirmektir. Bu amaç doğrultusunda mevcut spor sahalarına yenilerini ekleyerek gençlerimize yeni spor tesislerini kazandırmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın huzur içinde vakit geçirebilmesi ve rahatça spor yapabilmesi için bir yandan yeni alanlar oluştururken, diğer taraftan da mevcut alanlarımızı tek tek yeniliyoruz” dedi. Mahallelerde bölge yapısına uygun olan her alana çocuk parkı, yeşil alan ve spor tesisi yaptıklarına dikkat çeken Başkan Yılmaz, yapımı devam eden mini basketbol sahasının en kısa süre içinde tamamlanarak gençlerin ve çocukların hizmetine sunulacağını belirterek, Gemlik Belediyesinin, spora, sporcuya ve tesisleşmeye yönelik yatırımların artarak devam edeceğini kaydetti.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir