Gemlikspor sezon ve stad açılışını gerçekleştirdi

Gemlikspor sezon ve stad açılışını gerçekleştirdi

Gemlikspor sezon ve stad açılışını gerçekleştirdi

Gemlikspor sezon açılışını ve yenilenen stadyum zemininin açılışını gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen açılışa; Belediye Başkanı Refik Yılmaz, MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Kulüpler Birliği Başkan Vekili Kazım Bulut,  Gemlik Basket Başkanı Berkay Bulut, Bursaspor Eski Asbaşkanı Ahmet Bozdemir, stk ve oda temsilcileri ile birlikte çok sayıda Gemlikspor’lu katıldı.

Açılış konuşmasını Gemlikspor Başkanı Cumhur Aydın yaptı. Aydın konuşmasında, “Yeni sezonda tribünleri doldurup, iyi bir sezon geçirmek istiyoruz. Sahamızı bu hale getirene kadar baya bi uğraştık. Sağolsun Belediye Başkanımız ve kamu kurumlarımızın desteğiyle bu hale getirdik. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

“Gemlikspor’u en az BAL liginde görmek istiyoruz”

Bursaspor eski asbaşkanı Ahmet Bozdemir yaptığı konuşmasında, “Biz Ek-Ar inşaat olarak Gemlikspor’un göğüs reklamını üstlendik bundan Gemlikspor’u iyi yerlere getirmek için bundan sonra ne gerekiyorsa ben ve şirketim olarak hep beraber Gemlikspor’un yanında olacağız. İnşallah bundan sonra da Gemlikspor’u en az bal liginde görmek istiyoruz. Biz elimizden gelen ne varsa her şeyi yapmak istiyoruz ama sizler de hep beraber Gemlikliler olarak bu takımı güzel yerlere getirelim. Sezonumuz takıma hayırlı olur inşallah” şeklinde konuştu.

Yılmaz, “Gemlikspor’un yanındayız

Gemlikspor’un yanında olduğunu ifade eden ve Gemlik’in ismi güzelliklerle duyulsun diyerek konuşmasına başlayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “İnşallah bu sene güzel bir sezon geçireceğiz. Gemlik Belediyespor’umuzun çok başarılı futbolcuları, bu sezon Gemlikspor’umuzun başarısı için ter dökecekler. Bizler belediye, siyasi partiler, stk ve kuruluşlar olarak hep beraber Gemlikspor’umuzun yanındayız. İstiyoruz ki Gemlik güzelliklerle ismi duyulsun, sporla ismi duyulsun. Gençlere örnek olarak onlara daha çok sporla iç içe olmayı öğretelim ve abileri olarak onlara örnek olalım. Güzel şeyler olacak biz buna inanıyoruz. Gemlikspor’umuzun yeni sezonunun hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından dualarla kurban kesildi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir