Belediye Personeline “Verimlilik” Semineri

Belediye Personeline “Verimlilik” Semineri

Gemlik Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından düzenlenen hizmet içi eğitim seminerleri kapsamında belediye çalışanlarına “Verimlilik” konulu seminer verildi.

Ramada Otelde düzenlen, Gazeteci-Yazar ve Tv Programcısı Sabri Balaman ile Sosyolog İsmail Öz’ün konuşmacı olarak katıldığı eğitim semineri öncesi, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, personelini öğlen yemeğinde ağırladı.

Yemeğin ardından personeline hitaben kısa bir konuşma yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 90 aydır görevde olduklarını hatırlatarak, “Bu süre zarfında göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Gemlik’i, kırsalıyla merkeziyle tarihinde görülmemiş hizmetlerle tanıştırdıklarına değinen Başkan Yılmaz,  “Hayata geçirdiğimiz projelerle, milletin duasını almak için gece gündüz demeden çalışarak çok sayıda eseri halkımızın hizmetine sunduk. Okullar, spor tesisleri, parklar, halı sahalar, camiler, meydanlar, sahil düzenlemeleri gibi yüzlerce eseri Gemlik’e kazandırdık.  Amacımız, her karış toprağı şehit kanlarıyla sulanmış,  bu güzel coğrafyada, bu şerefli millete en güzel hizmetleri ulaştırmaktır” dedi. Daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek amacıyla düzenledikleri seminerler ile vatandaşlara daha faydalı olmayı hedeflediklerini belirten Başkan Yılmaz, belirli periyotlarla düzenledikleri seminerlerin devam edeceğini kaydetti.

Başkan Yardımcıları Ahmet Avcı, Kadir Erol ve Vedat Büyükgölcigezli’nin de hazır bulunduğu seminere, birim müdürleri ve belediye çalışanları yoğun ilgi gösterdi. Personele daha geniş bir vizyon kazandırmak ve verimliliği artırmak amacıyla düzenlenen eğitimde, Gazeteci-Yazar Sabri Balaman ve Sosyolog İsmail Öz, yaşanmış hikâyelerden de örnekler vererek, hizmetlerin etkin biçimde yerine getirilmesi ve daha etkin ve verimli çalışmanın yolları hakkında önemli bilgiler aktardı.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir