Altınayak Gençlerbirliği U15'te Şampiyon

Altınayak Gençlerbirliği U15’te Şampiyon

Altınayak Gençlerbirliği U15’te Şampiyon

Gemlik Altınayak Futbol Okulundan yetişen ve Gemlik Gençlerbirliği adına müsabakalara giren oyuncularından oluşan U15 takımı, klasman gruplarında şampiyon oldu. Bugüne kadar kalesinde tek gol gören, onu da Gemlik ekibi Gemlik 1922 Güvenspor’dan yiyen Altınayak Gençlerbirliği, karşı kalelere de 79 yol attı.

Önemli bir başarı ile dikkat çeken genç jenerasyon şampiyonluğunu garantilediği haftada, oyuncuları ile yemekte bir araya geldi. Konyalılar Başak Sarayında yapılan yemekte, kulübün sponsoru, Konyalılar firma sahibi Tekin Rama da yer aldı.

Kulüp Başkanı Alican Durdu, Altınayak Futbol Okulu kurucusu ve Gençlerbirliği Teknik Sorumlusu Alparslan İnan, U15 takımı antrenörü Dursun Karataş, Kaleci antrenörü Murat Atagündüz ve sporcuların bir araya geldiği yemekte, yönetim adına antrenör ekibi ve futbolculara teşekkür edildi.

Altınayak Futbol Akademisinin Gemlik’e önemli katkı sağladığını ifade eden kurucu Alparslan İlgin; ”Futbol akademimizin bugüne kadarki başarıları son derece dikkat çekici oldu. Bir yandan sporcu yetiştirilmesinde ön ayak olurken, diğer yandan da müsabakalarda önemli sonuçlar almak bizleri mutlu ediyor. Altınayak organizasyonu, meyvelerini veriyor” dedi.

Gemlik Gençlerbirliği Başkanı Alican Durdu ise; ”Sezon başında açık ara şampiyon olacağımızı dile getirmiştik. Oyuncularımız ve teknik ekibimiz, yüksek beklentilerin karşılığını verdi. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizim amacımız, Gemlik futboluna ve Gemlik gençliğine hizmet etmektir” şeklinde konuştu.

Klasman grubundan kayıpsız çıkan Altınayak Gençlerbirliği, sonraki sezonda 1. Ligde mücadele edecek.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir