Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Devam Ediyor

Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Devam Ediyor

Gemlik Belediyesinin öncülüğünde düzenlenen sağlıklı yaşam yürüyüşü 2. haftasında da hız kesmedi. Yoğun katılımla Engelsiz Kafe’den başlayan yürüyüş, Fayton Kafe’de son buldu. Temiz havaya doyan yürüyüş severlere Fayton Kafe’de Gemlik Belediyesi tarafından çay-simit-zeytin ikramı yapıldı.

Yürüyüşe Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Eşi Suzan Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ve Yasemin Avcı’nın yanı sıra Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim ve yönetimi, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Ersöz ve yönetimi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Sağlık için en kolay yapılacak etkinliğin yürüyüş olduğuna vurgu yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Yürümek hem spor hem de sağlıklı yaşamın ilk adımıdır. Hareketsizlik insan metabolizmasında beklenmedik olumsuzluklara neden olabiliyor. İstiyoruz ki her vatandaşımız düzenli olarak spor yapsın ve sağlıklı kalsın. Sağlıklı yaşam için yürüyüşün önemine dikkat çekerek farkındalık oluşturduğumuz bu etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyor, herkese sağlıklı güzel bir yaşam diliyorum ” ifadelerini kullandı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir