Özdemir; Hükümet Aciz Kalıyor

Özdemir; Hükümet Aciz Kalıyor

Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı’nın düzenlemiş olduğu ilçe divan toplantısında konuşan İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ‘IMF’ye borç veren bir ülke olduğumuzu söyleyenlerin şimdi ekonomimizi ABD’ye teslim ettiğini görüyoruz. Damat Ferit Paşa dönemlerini yaşayan bu necip milletimizin şimdi de Damat Berat dönemini yaşadığını ve islam düşmanlarından medet umulduğunu maalesef üzülerek görüyoruz. Hükümet onlarca kere ABD’ye gideceğine bir kere Saadet Partisi’ne gelmiş olsaydı bu işi çoktan çözmüştük.’ Sözleriyle hükümeti eleştiren Başkan Yıldız’ın ardından söz alan İl Müfettişi İsmail Özdemir ise şunları söyledi.

“Ülke gündemimizi oluşturan en önemli konuların başında ekonomi ve güvenlik gelmektedir. 24 Haziran seçimleri öncesinde Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu, tüm yatırımların durdurulması gerektiğini dile getirdiğinde önce Sayın Karamollaoğlu’na sonrasında Saadet Partisi’ne hakaret edenlerin şimdilerde seslerinin çıkmadığını görüyoruz. Biz, yapılanların yanlış olduğunu gidişatın iyi olmadığını denizin bittiğini duvara tosladığımızı söylerken kardeşlik vazifemizi yerine getirdik. Bunu yaparken asla birilerini rencide etmedik, birilerine şirin gözükmek için de konuşmadık. Hak neyse onu söyledik, vahim olan tabloyu çizdik.” Şeklinde konuşan Özdemir ‘Bu durumdan daha vahim olan ise ekonominin ABD’li  McKinsey’e teslim edilmesidir. Ülkemizde o kadar çok iktisatçı ekonomist profesörleri varken ABD’den medet ummak da ne demek? Celladınıza boynunuzu teslim ediyorsunuz farkında değilsiniz? 15 Temmuz darbe girişimini yapanların bunlar olduğunu, PKK’ya silah verdiğini siz söylüyorsunuz ama onlarında emrinden çıkmıyorsunuz. Bu acizliktir ve bunun vebali çok büyük olacaktır. Ya biran önce yanlışınızdan dönün ya da bırakın Saadet Partisi’ne bu işi biz çözelim.’ diyerek sözlerini noktaladı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir