Belediyespor tek golle mağlup

Belediyespor tek golle mağlup

Gemlik Belediyespor U15 takımı U15 Elit Lig 2. Grup karşılaşmasında suni çim sahada H. Dikkaldırım takımıyla karşılaştı

U15 Elit ligin derbisi olarak nitelendirilen maçta Gemlik Belediyespor kendi evinde H. Dikkaldırım’a tek golle mağlup oldu.

Maçın ilk yarı karşılıklı ataklar ve gol arayışlarıyla geçti. Belediyespor ev sahibi avantajını kullanarak ilk yarıda çok sayıda pozisyon bulmasına rağmen, bulduğu gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve Dikkaldırım’dan Umut’un karambol anında sağ ayağıyla köşeye gönderdiği top filelerle buluştu. Ekibimiz soyunma odasına 1 – 0 yenik gitti.

İkinci yarıda ise Gemlik Belediyespor oyundaki üstün avantajını sürdürmesine rağmen eline geçen gol poziyonlarını değerlendiremedi. Maç 1 – 0 Dikkaldırım’ın üstünlüğüyle sona erdi.

Gemlik Belediyespor şu ana kadar ligde oynadığı dokuz maçın yedisini kazanırken; bir beraberlik bir de mağlubiyeti bulunuyor.

Belediyespor başkanı Hulusi Gandar maç sonu yaptığı açıklamada: “Canları sağ olsun, çok güzel bir mücadele sergilediler. Sonuca gidemedik, önümüzdeki maçlara bakacağız. Takımı tekrar mücadele dolu oyunlarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir