Manastır'dan Hastaneye Özel Sefer

Manastır’dan Hastaneye Özel Sefer

Manastır’dan Hastaneye Özel Sefer

Gemlik Devlet Hastanesinin yeni yerinde hizmete girmesi ile beraber, ulaşım konusunda da önemli adımlar atılmaya devam ediyor. Gemlik Otobüsçüler Kooperatifi, hastane ile alakalı alternatif çözümler üretirken, bir yandan da ek seferleri hizmete sokuyor.

MANASTIR’DAN İLK SEFER 07.25’TE

Manastır bölgesinden ilk sefer sabah 07.25’te başlayacak. Normalde saatte bir yapılacak olan sefere ek olarak, sabah 07.55’te ikinci sefer olarak ilk olarak hastaneye gidecek olanlara sefer ilave edilecek. Geçtiğimiz haftalarda başlayan seferler, 17.55’e kadar aralıksız devam edecek.

İnan Market’ten başlayacak olan seferler, 07.25 ve 07.55 sonrası 17’55’e kadar saat başı 55’geçelerde devam edecek. İnan Market sonrasında, Samanyolu Sitesi, Güneş Sitesi, İlknur Sitesi, 100. Yıl, Taytüydü, Kumla Caddesi, Çevre Yolu ve hastane olarak devam edecek.

DALGIN; TALEPLERE GÖRE DÜZENLEDİK

Konu ile alakalı değerlendirme yapan Gemlik Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Ersel Dalgın, Manastır’dan gelen taleplere göre düzenleme yaptıklarını ve Gemlik içine girmeyen ek sefer koymalarının elzem ihtiyaç olduğunu anladıktan sonra konuya eğildiklerini belirterek; ”Bölge Milletvekilimiz Zafer Işık ve Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam’a gelen talepleri de kendileri ile istişare ettik. Hastanenin açılmasının ardından ulaşım sorununun çözülmesinin ve bu çözümün de ivedilikle yapılması gerekiyordu. Kooperatif olarak önemli yatırımlar yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Yöneticilerimizle irtibatlı üreteceğimiz çözümlerle, öncelikle hastane hattını rahatlatacağız. Bursa hattı ile alakalı da önerilerimiz ve ortak çalışmalarımız olacak” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir