Yıldız’dan Konferansa Davet

Yıldız’dan Konferansa Davet

Yıldız’dan Konferansa Davet

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, Buttim Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi’nde düzenleyecekleri konferansa tüm Gemlik halkını davet etti. D-8 ve Dünya Barışı konulu konferansa Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Cihangir İslam ve Refah Partisi Eski Milletvekili Ertuğrul Yalçınbayır’ın katılacağını belirten Yıldız şunları söyledi.

“Savaşları başlatan ve masum insanların ölmesine sebep olan Emperyalist ve Siyonist ülkeler timsah gözyaşları içerisinde geçtiğimiz günlerde ‘Dünya Barış Günü’nü kutladı. Tek amaçları ekonomik çıkarları olan bu ülkeler özellikle Müslüman coğrafyada kan döktü ve dökmeye de devam ediyorlar. Kendi birliklerini kurarak dünyayı sömüren bu ülkelere karşı 1996 yılında rahmetli Necmettin Erbakan Hoca’mız D-8 birliğini kurarak bu sömürü düzenini bitirecek hamleyi başlatmış oldu. Amaç olarak Müslüman ülkeleri ekonomik, siyasi, askeri, ticari vb alanlarda toplamak olan bu oluşum dünyada büyük ses getirdi. Siyonist ve Emperyalistler D-8’in kendileri için büyük bir tehdit olduğunu bildiklerinden bu oluşumun önünü kesmek adına o gün iç güçlerinde yardımıyla hükümeti düşürdü ve büyüyen Türkiye’nin önünü kesti.

Bu gün geldiğimiz noktada ‘Yaşanabilir Bir Türkiye’nin, ‘Yeniden Büyük Türkiye’nin ve ‘Yeni Bir Dünya’nın kurulmasına daha çok ihtiyaç duyuyoruz. Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi bu amaçlara ulaşmak adına bıkmadan, usanmadan ve yorulmadan çalışmalarına devam etmektedir. Saadet Partisi olarak tek isteğimiz bu yolda milletimizi yanımızda görmektir.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir