Gemlik’te 200 bin liralık Vurgunda Terzi Kadın Gözaltında

   Gemlik’te 200 bin liralık Vurgunda Terzi Kadın Gözaltında

Gemlik’te iki gün önce meydana gelen ve yaklaşık 200 Bin TL değerinde dövizin kaybolması olayında terzi çırağı olan zanlı kadın yakalanarak gözaltına alındı.

   Terziye Verirken Parayı Pantolununda Unutmuş

Alınan bilgiye göre adının açıklanmasını istemeyen ve Yurt dışında yaşadığı öğrenilen bire kişi pantolonunu terziye verdi. Pantolonunun içinde 200 Bin Türk Lirasına karşılık gelen  sterlini de unutan mağdur vatandaş, terziden aldığı pantolonunun cebinde parasının olmadığını fark edince, Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvurdu.

   Takip Sonrası Ev Baskını

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından yapılan araştırmada, terzinin yanında çalışan E.Y.K. isimli kadın üzerinde şüpheler artarken, Polis ekiplerinin takibi sonrasında zanlının paranın bir kısmı ile altın aldığı öğrenildi. Kuyumcuya da farklı isim veren zanlının Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kimliğinin tespit edilmesinin ardından evine yapılan baskında, çalınan dövize yakın değerde altın ve Türk Lirası ele geçirildi.

   Zanlı Tutuklandı

Gözaltınan alınan E.Y.K.’nın Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapılan sorgusunda suçunu itiraf ettiği öne sürülürken, paranın bir kısmı ile borçlarını ödediğini, bir kısmını da harcadığını itiraf ettiği öğrenildi. Emniyet Müdürlüğündeki sorgusunun ardından Gemlik  Adliyeye sevk edildi. Yakalanan paraların, mağdura teslim edilirken, soruşturma sürdürülüyor.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir