Gemlikspor U19’dan Gol Yağmuru

Gemlikspor U19’dan Gol Yağmuru

Gemlikspor U19 2. küme 4 hafta maçında sahasında İznik Çiçekli spor’u ağırladı.

Gemlikspor U19’un adeta gol olup yağdığı maç, 8 -2 Gemlikspor’un üstünlüğüyle sona erdi.

Gemlikspor U19 galibiyet serisini devam ettiriyor. Şu anda ligde namağlup olan ekibimiz, bu ünvanını İznik Çiçekli spor karşısında da sürdürdü. İlk golü daha 2. dakika da 6 numaralı formasıyla Ekin Bozdemir’in ceza sahası içinden kalecinin soluna göndererek ağlarla buluşturduğu topla kazanan Gemlikspor, ardından Kaan Katırlı’nın köşeden gelen toplu gole çevirerek takımının ikinci golünü attı. Sahneye tekrar çıkan Ekin, yerden gelen ortayı filelere göndererek Gemlikspor’un 3. kendisinin 2. golünü atarken maçta dakikalar 22’yi gösteriyordu. Gemlikspor ardı ardına ataklarına devam etti. Selim Akçay’ın kaleye gönderdiği topa çıkarken kaleci topun hâkimiyetini sağlayamadı Eşref dönen topu tamamlayarak zor olan bir pozisyonu gole çevirmesini bildi ve Gemlikspor’un 4. golünü attı. Dakika 33’de ise, bu kez 3 numaralı formasıyla sahneye Burak Aydın çıktı. Aydın ayağının içiyle kalecinin ulaşamadığı bölgeye vurarak golünü attı. İlk yarı Gemlikspor’un 5 – 0 üstünlüğüyle sona erdi.

İznik Çiçeklispor’da ise defansın arkasına sarkan 11 numaralı formasıyla Berkan Ayar maçın 57. dakikasında takımının ilk golünü ağlarla buluşturdu. Ardından ceza sahası içinde yapılan faul sonucu penaltı kazanan İznik ekibi skoru 5 – 2’ye getirdi. 60. dakikada ceza sahasına giren Ekin Bozdemir’in düşürülmesi sonucu Gemlikspor penaltı kazandı. Topun başına gelen Selim Akçay penaltıyı gole çevirdi. Gemlikspor ataklarına devam etti. Eşref’in vurduğu ve kaleciden dönen topu tamamlayan Selim Gemlikspor’un 7. golünü ağlara gönderdi. Gemlikspor’dan Selim 80 dakikada skoru belirleyen golü attı ve Gemlikspor maçtan 8 -2 galibiyetle ayrıldı.

Maç sonu basın mensuplarına açıklama yapan Gemlikspor U19 antrenörü Haydar Yiğit, “Bugün 3 oyuncumuzun eksikliğine rağmen iyi oynadık. Takım olarak iyi bir form yakaladık. Önümüzdeki maçları da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

Gemlikspor namağlup olarak devam ettiği U19 2.küme maçlarında Cumartesi günü İznik İlçe Stadı’nda İznikspor’la karşılaşacak

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir