Gemlik takımlarının rakipleri belli oldu

Gemlik takımlarının rakipleri belli oldu

Bu sezon Bursa 1. Amatör Küme’de top koşturacak takımlarımızdan Gemlikspor, Vefaspor, Çotanakspor ve Umurspor’un rakipleri belli oldu.

Gemlik’ten dört takımın ter dökeceği Bursa 1. Amatör küme’de kuralar çekildi. Çekilen kura sonucu, Gemlik Vefaspor 1. grupta, Gemlikspor 4. grupta, Çotanakspor 7. grupta ve Umurspor 8. grupta yer aldı.

Takımlarımızın kurada rakipleri ise şu şekilde oluştu

Vefaspor: Balkanspor,  İng.Doğanspor, Cihanspor, Bağlarbaşıspor, Romanspor, Gürsu Yenidoğan Spor, Karacabey Gençler Birliği, Harmancıkspor Karacabey Esnafspor sezonun açılış maçını İnegöl Doğanspor’la yapacak Vefaspor, 2. hafta ise kendi evinde Cihanspor’la karşılaşacak.

 

Gemlikspor: Özlücespor, Osmaniyespor, Tütünspor, Çekirgespor, Yenişehir Çeltikçispor, Tirilye Spor, Panayırspor, Yenicesporla eşleşen Gemlikspor ilk maçını bay geçecek, ikinci maçında ise Panayırspor deplasmanına gidecek.

 

Çotanakspor: Soğukkuyuspor, Barbarosspor, Çağlayanspor, Güneşspor, Çalıspor, Mudanyaspor, Odunlukspor, Dikkaldırımspor takımlarıyla eşleştiği kura’da ilk hafta evinde Güneşspor’la karşılacak. İkinci hafta ise, Çağlayanspor deplasmanına gidecek.

 

Umurspor: Millet Mahallesi Spor, Hocaköyspor, E.Gazi Meskenspor, Mustafakemalpaşa Çeltikspor, Orhangazi Gençler Birliği, MustafaKemalPaşa 2014 Spor, Atıcılarspor, Yeni Karamanspor’dan oluştu. Umurspor ilk hafta Mustafakemalpaşa Çeltikspor’u evinde ağırlarken, İkinci hafta ise Meskenspor’un konuğu olacak.

 

Kulüpler Birliği Sözcüsü Kazım Bulut yaptığı değerlendirmesinde, “Bursa Amatör Kulüpler Federasyonu kapsamında oynanacak Süper Amatör Küme ve 1. Amatör Küme kuraları çekildi. Gemlik takımlarının 1. Amatör kümeden kuraya girmesi ve Süper Amatör kümede temsilcimiz olmamasının eksikliğini hissettik. Gemlik gibi değerleri olan ve yükselen ilçede kabul edilebilir bir durum değil. Bu sene tüm takımlarımızın üst ligleri hedeflemelerini arzu ediyoruz. Buna göre de çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Dört 1.Amatör Küme takımımızın 2 veya 3 tanesinin Süper Amatör kümede mücadele etmesi, 2019 yılında başlayacak 2. Amatör Kümeden de takımlarımızın 1. Amatöre çıkmasını arzu ediyoruz. Gemlik ‘in futboldaki yeri, ilçenin değeri ile doğru orantılı olmalı. Kuralarımızın kulüplerimize hayırlı olması diliyoruz” dedi.

(Son Güncelleme: 16 Eylül 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir