Gemlik’te Parklar Pırıl Pırıl

Gemlik’te Parklar Pırıl Pırıl

Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalarla ilçedeki parklar pırıl pırıl bir görünüme kavuşuyor. Yeşilin her tonunun en güzel şekilde yansıdığı Gemlik’te park ve yeşil alan bakımlarına özel önem gösteren ekipler, belirlenen program dâhilinde ilçedeki tüm yeşil alanlarda temizleme ve yenileme çalışmalarına imza atıyor.

Son olarak Hamidiye Mahallesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Parkında düzenleme yapan ekipler, yabani otları temizleyip, çim biçimini gerçekleştirdi. Yaptıkları temizlikle parkı pırıl pırıl bir görünüme kavuşturan ekipler, ayrıca park alanlarında kurulu olan oyuncaklarda yaşanan aksaklıkları da onarıyor.

Yürütülen çalışmalarla alakalı açıklama yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçedeki parkların özellikle ailelerin uğrak yerleri haline dönüştüğünü belirterek, vatandaşların gün içerisinde aileleriyle birlikte hoş vakit geçirebilmelerini sağlamak adına çocuk oyun alanı, fitness alanı ve dinleme alanları ile parkların bakım, onarım, yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi. Parkların yaklaşan kış mevsimi öncesi daha dayanıklı ve daha kullanışlı hale geldiğini ifade eden Başkan Yılmaz, “Tüm çalışmalarımız vatandaşımızın konforu için” diye konuştu.

 

 

 

(Son Güncelleme: 12 Eylül 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir