Gemlik’in Kurtuluş Günü

Gemlik’in Kurtuluş Günü

Gemlik’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yılı, anma programı ile kutlandı. İlk olarak Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başlayan program, Gemlik’in kurtuluşunda şehit olan Yüzbaşı Cemal Bey ve silah arkadaşlarının kabirlerine yapılan ziyaretle devam etti.

Çelenk sunma ve şehitlik ziyareti programına Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Garnizon Komutanı Albay Ramazan Ekemen, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülger, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, CHP İlçe Başkanı Cemil Acar, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, kurum ve daire müdürleri ve gaziler katıldı. Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenginin sunulması, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile program son buldu.

Şehitliğe Karanfil Bırakıldı

Gemlik’in düşman işgalinden kurtulmasında şehit olan Şehit Yüzbaşı Cemal Bey ve Silah Arkadaşlarının lise caddesinde bulunan kabirleri önünde yapılan programda ise Gemlik Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı’nın okuduğu duanın ardından, kabirlere karanfil bırakıldı.

(Son Güncelleme: 11 Eylül 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir