ıga gemlik basket

IAG’de Gemlik Basketbol İle Devam Dedi

IAG’de Gemlik Basketbol İle Devam Dedi

İnternational Armored Group Türkiye Basketbol 2.liginde mücadele eden Gemlik Basketbol kulübüne 2018-2019 sezonunda desteğe devam dedi.

İnternational Armored Group ceosu Dr. Anton Svetoslavov Stefov , Türkiye Genel Müdürü Alper Alpay , Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut, yöneticilerimiz Necdet Yılmaz ve Selen Polat ile yapılan görüşmeler doğrultusunda 2017-2018 sezonunda yaptıkları sponsorluk anlaşmasına 2018-2019 sezonunda devam etme kararı aldılar.

Gemlik Basketbol Kulübü sponsoru Dr. Anton Svetoslavov Stefov  ilçe takımının Bursayı  2.Branşda 2.ligde temsil etmesi , özellikle alt yapılara verilen önem  ne kadar doğru işlerin yapıldığını  takipçisi olduk .Kulübe verdiğimiz desteğimizin ne kadar doğru işlerde olduğunu görmek bizi ayrıca memnun etti bundan sonraki süreçte Gemlik Basketbol kulübüne  destek vermeye devam edeceğiz ifadelerini kullandı.

IAG Türkiye Genel Müdürü Alper Alpay ‘Uzun yıllar sporun içinden gelen bir kişi olarak kulübün 3 yıllık mazisi olmasına rağmen yapılan yapılanma dikkatimi çekti. Sporda önemli olan doğru antrenörlerle çalışarak yeni yetişen genç nesillere doğru bilgiler vermek. IAG olarak şirketimizin en büyük  politikası doğru ve ehli kişiler ile çalışmak. Gemlik Basketbol kulübüne 2018-2019 sezonunda Basketbol ,Voleybol 2.liginde ve alt yapılarda başarılar dilerim.

Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut yaptığımız işlerin doğru olduğunu görerek Kulübümüz sponsoru olan İnternational Armored Group ceosu Dr. Anton Svetoslavov’a ve  Genel Müdür Alper Alpay’a  Gemlik gençliği adına teşekkür ederim. Gemlik Basketbol  olarak Gemlik için 2018-2019 sezonunda tüm kategorilerde  çift antrenör uygulaması ile daha çok çocuğumuzun birebir eğitim vereceğiz.

 

(Son Güncelleme: 4 Eylül 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir