Eren Bülbül Halı Saha Ve Çocuk Parkı Açıldı

Eren Bülbül Halı Saha Ve Çocuk Parkı Açıldı

Gemlik Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi Kader Sokak’ta yaptırılan, Trabzon’un Maçka ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Eren Bülbül’ün isminin verildiği Halı Saha ve Çocuk Parkı dualarla açıldı.

Törene Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Bursa İl Tarım Müdürü Hacı Dursun Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ve Yönetimi’nin yanı sıra Hamidiye Mahalle Muhtarı Necmi Ünlü, belediye meclis üyeleri, STK ve Dernek temsilcileri ile mahalle sakinleri katıldı.

İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende, ilk olarak Eren Bülbül’ün abisi Erdoğan Bülbül’ün açılışa gönderdiği teşekkür telgrafı okundu. Ardından törende açılış konuşmasını gerçekleştiren Hamidiye Mahalle Muhtarı Necmi Ünlü, yaklaşık üç haftada bir Hamidiye Mahallesinde bir açılış yapıldığını hatırlatarak, “Biz sadece başkanımızdan istiyoruz, oda elinden geleni bizden esirgemiyor” diye konuştu. Gemlik Belediyesinin tüm sokakların olduğu gibi Kader Sokağında kaderini değiştirdiğini dile getiren Ünlü, yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a teşekkür ederek, plaket takdiminde bulundu.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, her hafta ya bir açılış ya da bir temel atma geleneğini devam ettirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Yıllardır gerektiği kadar hizmet alamamış bir bölgenin Ak kadrolarla beraber kaderinin değiştiğini ifade eden Başkan Yılmaz, hizmetlerin bundan sonrada aralıksız süreceğini ifade etti. İlçede Aile Sağlığı Merkezlerinin de bir bir hizmete açıldığını belirten Başkan Yılmaz, iki hafta sonra Hisartepe Mahallesi Farabi Aile Sağlığı Merkezinin açılışını gerçekleştireceklerini müjdeleyerek, ardından Balıkpazarı Mahallesi Şifa Hatun Aile Sağlığı Merkezinin hizmete gireceğini açıkladı. “Bu ülkede Eren Bülbül’ler, Abdullah Tayyip Olçok’lar ve Kurban Bayramında komşularına et dağıtırken Şehit edilen Yasin Börü’lerin isimleri sonsuza dek yaşatılacak” diye konuşan Başkan Yılmaz, “İyiyle kötünün mücadelesi kıyamete kadar deva m edecek. Bizler de inşallah iyinin yanında yer alarak, bu aziz millete hizmet edip yüzlerini güldüreceğiz” dedi. Eren Bülbül Halı Saha ve Çocuk Parkı’nın gençlere hayırlı olmasını dileyen Başkan Yılmaz, spora, sporcuya ve tesisleşmeye yönelik yatırımların artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık da, Şehit Eren Bülbül Halı Saha ve Çocuk Parkı’nın Hamidiye Mahallesine hayırlı olmasını dileyerek, “Belediye Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum. Çünkü iyi gözlemlerseniz sadece açılış ya da sadece hizmet yapılmıyor. Her yapılan hizmetle birlikte belli bir noktaya temas ediliyor. Şehit Ömer Halisdemir Sağlık Ocağı, Şehit Eren Bülbül Spor Kompleksi, bunun yanı sıra gerek siyasi gerek bilim anlamında Türkiye hizmet etmiş büyüklerimizin unutulmaması ve tarihe bir not düşmesi adına isim verirken belediyemiz çok hassas davranıyor” dedi. Eren Bülbül Halı Saha ve Çocuk Parkı’nın Gemlik’e ve Gemlik gençlerine hayırlı olmasını dileyen Işık, emeği geçenlere teşekkür etti.

Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş da, “Taşı taş üstüne koyarak vatandaşımızın sorunlarını çözmek ve Türkiye’yi daha iyi bir geleceğe taşımanın mücadelesini vermek hepimizin boynunun borcudur. Belediye Başkanımızda bunu hakkıyla yerine getiriyor. Hayata geçirilen bu güzel hizmetleri hep birlikte sahiplenmemiz gerekiyor” dedi. Eren Bülbül Halı Saha ve Çocuk Parkı’nın Hamidiye Mahallesine ve gençlere hayırlı olmasını dileyen Karakuş, emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Futbol Sahası ve Çocuk Oyun Grupları ile son derece modern bir tesis haline gelen Eren Bülbül Halı Saha ve Çocuk Parkı hizmete açıldı. Halı sahada genç sporculara penaltı atışı yapan protokol üyeleri, ardından Çocuk Parkı’nı gezdi.

 

(Son Güncelleme: 4 Eylül 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir