GTSO Yönetimi  Aktaş’ı  Ziyaret Etti

GTSO Yönetimi  Aktaş’ı  Ziyaret Etti

GemlikTicaret ve Sanayi odası  Yönetim Kurulu  Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Oda Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Semih Aşkın, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Şefik Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Alaattin Akcan, Hasan Hamaloğlu ve Genel Sekreter Agâh Arda katıldı.

Oda Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir Gemlik’in bir dizi sorunu ve talepleri Aktaş’a iletti. Ağdemir ” Daha önceden Gemlik’e girişinin taşıt trafiğine kapatılan ve Gemlik ekonomisi için önemli bir yere sahip Gemlik Kavşağının yeniden trafiğe açılması hususunda desteğinizi talep ediyoruz. Bu kavşağın açılması özellikle Gemlik esnafı için büyük önem arz etmektedir.

Ayrıca Gemlik’te bulunan ve tarihi değere sahip Bekçe Evlerinin Gemlik’e  Zeytin Müzesi kazandırmak üzere odamıza tahsis edilmesini talep ediyoruz.” dedi.

Ardından söz alan Oda Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hamaloğlu “ Malumunuz olduğu üzere , daha önceden Kanun Hükmünde Kararname ile Gemlik’in taşınması gündeme gelmişti. Bunun sonucu Gemlik’te inşaat sektörünü zor duruma sokmuş, inşaat yatırımları durma noktasına gelmiştir. Bu noktada belediyemizin süreçle alakalı desteğini talep ediyoruz” dedi.

Oda Yönetim Kurulunun ziyaretinden dolayı memnuniyetini belirten  Aktaş ; “ Öncelikle sizleri burada görmekten büyük mutluluk duydum. Taleplerinizin incelenmesi ve sonuçlandırılması için en kısa sürede ilgili birimlerimizi yönlendireceğim. “ dedi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir