GTSO Meclisinde BEBKA Bilgilendirme Yaptı

GTSO Meclisinde BEBKA Bilgilendirme Yaptı

GTSO Meclisinde BEBKA Bilgilendirme Yaptı

Gemlik Ticaret ve Sanayi odasının Ağustos ayı olağan toplantısını oda meclis salonunda geniş katılımla gerçekleştirildi. GTSO Meclis Başkanı Hasan Yıldıırm başkanlığında toplanan mecliste kısa adı BEBKA olan Bursa Eskişehir Bilecik kalkınma ajansı ile alakalı bilgilendirme yapıldı.

GTSO Yönetim kurulu başkanı Paşa Ağdemir  ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı meclis toplantısında Odanın Hukuk Müşavirliği görevine başlayan Nilsu Sertaslan’da yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile tanıştı.

 

GTSO Meclisinde BEBKA Bilgilendirme Yaptı

Temmuz ayı gelir gider cetvelinin incelenerek oy birliği ile kabul gördüğü meclis toplantısında BEBKA  Uzmanları Seher İleritürk ve Feyza Yapar, meclis üyelerine faaliyetleri ve projelere verilen desteklerle, bunların proje yazımları ve bütçe yapılandırması ile alakalı bilgiler verdi. Oda meclis üyesi Mahmut Solaksubaşı’da BEBKA ile birlikte Gemlik’te Zeytin konusunda proje geliştirebileceklerini söyledi.

Gemlik Zeytini festivalinin de gündeme geldiği meclis toplantısında konuşan  Oda başkanı Paşa ASğdemir, festivale TOBB başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun da katılacağını belirterek simit, zeytin ve zeytin ürünlerinden oluşan bir kahvaltı organizasyonunun tertip edildiği, oda olarak  bu organizasyona tüm gemlik halkını davet ettiklerini söyledi.

GTSO meclis başkanı Hasan Yıldırım’da Hisarcıklıoğlu ile birlikte bölgede faaliyet gösteren çok sayıda oda ve borsa başkan ve yöneticisinin de Gemlik’e geleceğini ifade ederek, “ilçemizin tanıtımında önemli bir yeri olan Zeytin Festivalinde oda olarak gerekli çalışma ve desteği sağlayacaklarını” belirtti.

Oda meclis toplantısı faaliyet konularının görüşülmesi ile son buldu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir