Cumhuriyet yarınlara emin adımlarla koşacaktır!

Cumhuriyet yarınlara emin adımlarla koşacaktır!

CHP Gemlik İlçe Başkanlığı Gemlik Atatürk Anıtı’nda alternatif çelenk sunma töreni gerçekleştirdi. Yoğun bir kalabalıkla gerçekleştiren törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı CHP Gemlik İlçe Yöneticisi Gülru Gencer okudu. Gencer, milli mücadele vurgusu yaptığı konuşmasında; mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti.

Gencer’in açıklaması şu şekilde: “Bugün Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere armağan ettiği 30 Ağustos Zafer Bayramını sizlerle, vatansever halkımızla beraber burada kutlamanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz”

“Türkiye’de bugün pek dile getirilmese de, kalplerden ve zihinlerden silinmeyle çalışılan milli bayramlarımızın yerine yeni alternatifler üretmeye çalışanlar bilmiyor ki;  Dünyaya örnek olan bir milli mücadele sonucu biz bu bayramları kutluyor ve ülkemizde rahatça ve özgürce gezebiliyoruz. Bu özgürlüğü bize sağlayan Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz. Ruhları şad olsun”

“Mustafa Kemal’in bize öğrettiği gibi; Özgür, Laik, Demokrat bir Türkiye hedefinden bizleri gün geçtikçe uzaklaştırmaya çalışsalar da vatandaşlarımız Milli Bayramlarda ATA’sına koşuyor ve ATA’sının ona gösterdiği yolda hiç durmadan ilerliyor”

“Türkiye’de biz oldukça, siz oldukça ve bizler oldukça kimse merak etmesin, bu Cumhuriyet geçmişten aldığı güç ve yeni neslin vatan, millet aşkı olduğu sürece dimdik ayakta olacaktır ve yarınlara emin adımlarla koşacaktır”

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz” sözleri bugüne adeta ışık tutmuş, bunun aksini yapmak isteyenler ise aziz milletimiz gerekli cevapları vermiş dün Çanakkale’de olduğu gibi, bugün de kendisini siper ederek ülkemizi ele geçirmeye çalışanlara en güzel cevabı vermiştir.

Bizler dün olduğu gibi bugün de, Bugün olduğu gibi yarınlarda; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ikinci eserim dediği Cumhuriyet Halk Partisi’nin neferleri olarak mücadelemizi sürdürecek, Türkiye Cumhuriyeti devletini layık olduğu yerlere getirmek için elimizden gelenin her zaman en iyisini yapacağız”

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir