Hasan Çetin’den Okul yöneticilerine iftar
Hasan Çetin’den Okul yöneticilerine iftar

Hasan Çetin’den Okul yöneticilerine iftar

Hasan Çetin’den Okul yöneticilerine iftar

Gemlik Hasan Çetin Okulları verdiği iftar yemeğinde Gemlik’teki Okul müdürleri ve yöneticileri ile bir araya geldi. Okulun yönetim kurulu başkanı Hasan Çetin ve Okul Müdürü Nazım Özer ile diğer yöneticilerin tek tek katılımcılarla ilgilendiği iftar yemeği  okul bahçesinde yapıldı. İftar yemeğine Gemlik’teki tüm okul yöneticileri ile özel eğitim kurumu temsilcileri katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Okulun yönetim kurulu başkanı Hasan Çetin, tüm katılanlara teşekkür ettiği konuşmasında şu bilgilere yer verdi. “Yeni yerimizde yine Hasan Çetin Lisesi olarak başladığımız binada önümüzdeki dönem Kültür Kolejleri olarak devam edeceğiz. Gemlik’te 14 Yıllık eğim öğretim sürecinde 2 müdür ile okula devam ettik. Okulun ilk müdürü Mümin Torlak’a ve Nazım Özer’e emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.  2 Müdür ile 14 yılı tamamladıklarını belirten Çetin, mevcut binanın yanı sıra devam eden inşaat ile birlikte 4500 metresi kapalı olmak üzere 2500 metrelik bahçesi ile büyük bir okul ile istikrarlı eğitime devam edeceklerini  dile getirdi. Görev başındayken kaybettikleri Mehmet Taşpınar ve Mehmet Gürcü’yü de rahmetle anan Çetin,  belki öğrencilerimizi ata bindiremiyoruz, yumurta toplatamıyoruz, akıllı tahtamızda yok ama eğitime gönül vermiş kos koca yüreklerimiz  var ve sloganımız önceliği eğitim diyenlere şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: 20 Mayıs 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir