Borsa’dan Gemlik Zeytini Festivaline Tam Destek

Borsa’dan Gemlik Zeytini Festivaline Tam Destek

Gemlik Ticaret Borsasının 2018 yılı Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Hizmet Binası Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Meclis Başkanı Mustafa Doğan başkanlığında gerçekleşen toplantıda bir önceki toplantıda alınan kararlar oylamaya sunularak oy birliğiyle kabul edildi. Daha sonra Temmuz ayı genel geçici mizanı, Temmuz ayı gelir gider bütçe takip çizelgesi incelendi ve oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantının diğer gündemi ise 7-8-9 Eylül 2018 Tarihlerinde gerçekleşecek olan 4.Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali oldu. Toplantıda söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Özden Çakır “ Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Gemlik Zeytini festivaline borsa olarak tam kadro olarak maddi ve manevi destek veriyoruz. Festivalin açılışına Borsamız davetlisi olarak katılarak bizleri onurlandıracak olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile festivalin ulusal basında daha fazla ses getireceğini düşünüyoruz. Sahip olduğumuz coğrafi işaretin tanıtımı açısından çok önemsediğimiz Gemlik Zeytini Festivalimizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi. Daha sonra söz alan Meclis Başkanı Mustafa Doğan ise” Kaymakamlığımızın öncülüğünde Belediyemiz, Ticaret Odamız, Esnaf Sanatkarlar Odamız ve sponsorlarımız ile ortak yürütülen festival çalışmaları ile birlikte bu yılki festivalin çok daha çoşkulu geçeceğine düşünüyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

(Son Güncelleme: 29 Ağustos 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir