Bağlantı Yolları Elden Geçiyor

Bağlantı Yolları Elden Geçiyor

Bağlantı Yolları Elden Geçiyor

Gemlik Belediyesi tarafından Muratoba Mahallesi ile Yeniköy arasında kalan 5 kilometre uzunluğundaki yolda, genişletme, iyileştirme ve düzenleme çalışmaları yapılıyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından iki aracın yan yana geçmekte zorlandığı 3 metrelik mevcut yol, 5 metreye çıkartılarak yeniden düzenleniyor.

Yürütülen çalışmalarla alakalı açıklama yapan Belediye Fen İşleri Müdürü Hasan Tahsin Aydın, “Belediye Başkanımız Refik Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda, yaklaşan hasat öncesi araziye ulaşım yollarının ve tarım alanlarının ana güzergâhlarını çiftçilerimiz için yeniden düzenliyoruz. Amacımız traktörlerle dâhil ulaşmanın zor olduğu arazilere, çiftçilerimizin rahat ve konforlu bir şekilde ulaşımlarını sağlamak ve keskin virajlarda olası aksilikleri önlemek. İnşallah en kısa sürede çalışmalarımızı bitirip bu yolları daha geniş bir halde hizmete sunacağız” dedi. Aydın, yol genişletme ve onarım çalışmalarının program dâhilinde devam edeceğini sözlerine ekledi.



(Son Güncelleme: 10 Ağustos 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir