Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisi açıldı

Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisi açıldı

Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisi açıldı

2009 Yerel Seçimleri çalışmaları sırasında meydana gelen helikopter kazasında hayatını kaybeden merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun adı, Gemlik Bölge Parkında bulunan spor tesisinde yaşatılacak.
Tamamlanan tesisin açılışına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Önceki dönem Başbakan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, BBP İlçe Başkanı Hacı Ömer Yavuz, Ak Parti Gençlik Kolları, Ülkü Ocakları, Alparen Ocakları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yılmaz; Cumhurbaşkanımızın Yol Arkadaşları Önemli İşler Yapıyor
Programda ilk sözü alan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ”Bugün hizmet halkasına güzel bir halka ekledik. Türk siyasetine önemli hizmet etmiş bir büyüğümüzün ismini Gemlik’te bir tesise vermek de, Gemlik’e yakışan bir konu oldu. Yazıcıoğlu gibi gençliğe örnek bir ismin anılması önemliydi.
Bu bölge atıl bölgeyken Gemlik’in önemli yerleri arasına girdi. 20 dönümlük alanın tamamı kamulaştırıldı. 30 milyon üzerinde yatırım söz konusu. Bu bölge Gemlik’in en yaşanabilir bölgesi halini aldı. Okulları camileri ve sosyal alanları ile ezan sesi olmayan bölge, örnek olarak gösterilecek konuma geldi. Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşları, tüm teşkilatları ile çalışarak hizmetleri sunuyor. Gemlik son dönemde önemli yatırımlar gerçekleştiriyor.

Işık; Gemlik’te Sorunlar Halı Altına Süpürülüyordu
Ardından söz alan Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık; ”Gemlik sofralık zeytinde dünyanın başkenti. Gemlik bölgenin en modern limanlarına sahip bölge, aynı zamanda Gemlik sanayi şehri. Gemlik sanayi ve limanıyla önemli bir ilçe. Yaz nüfusu yüz binleri bulan ilçe. Gemlik on yollardır dertlerini halının altına süpüren kentti. Ak parti yönetimleri ile önce hali kaldırıldı. Sonra çalışma başladı. Kamulaştırmalar ve hizmetlerle önemli mesafe aldık.
Hükümetimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Gemlik Belediye Başkanımıza ve Ak Parti kadrolarımıza bu anlamda çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
Çavuşoğlu; Türkiye’de belediyecilik anlayışını değiştiren Cumhurbaşkanımızdır.
Önceki dönem Başbakan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ise; ”Gemlik, Bursa’nın parıldayan yıldızı gibi güçlenmeye devam ediyor. Gemlik’te yapılan hizmetler geleceğe yatırım oluyor. Yerel belediyecilik yerel yönetimler çok önemli. Tamamen millete dokunan bir yönetim tarzı. Milletin talep ve beklentileri anlamında hareket etmek önemli unsurdur. Belediyecilik anlayışını değiştiren de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır.
1994 de İstanbul’un cadde köşeleri çöp dağlarının oluştuğu yerdi. Haftalık şu tasarrufu yapabilmek adına küvetlere su doldurulurdu. Recep Tayyip Erdoğan Belediye Başkanlığına seçildi, bir yılda İstanbul suya kavuştu. Haliç çiçek bahçesine döndü. İkisi arasındaki bir yıllık zaman dilimi içinde çıkan fark. İş bilenin kılıç kuşananın. Daha da önemlisi derttir. Eğer milletin için dertleniyorsan hizmet edersin. Millet sevdası Türkiye aşkı ve dertli olmak önemli unsurdur. Türkiye’nin önü sonuna kadar açıktır.

Gemlik’te Cumhur ittifakı ve Cumhurbaşkanımıza verilen desteğe teşekkür ederiz. Bugün önemli bir ismin adımı taşıyacak tesisi açıyoruz. Yazıcıoğlu nu anlatmaya gerek yok. Ama gençlere fikirlerini aktarmak gerekir” dedi.
Topçu; Yazcılıoğlu Önemli Bir Rol Modeldir
Son olarak söz alan Cumhurbaşkanı Danışmanı Yalçın Topçu; ”Ak Parti belediyelerine Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol arkadaşı olarak teşekkür ederim. Yazıcoğlu iyi bir dil modelidir. Çekilen çilemin rol modelidir. Beş buçuk yılını hücrede geçirmiş, devletine küsmemiştir. Devlete olan sevginin de, millete olan sevginin de, ezana da olan sevginin de rol modelidir. Gönlünüze onu yazdınız ama sandıktan çıkarmadınız. O yine de, küsmedi, çalıştı.
En büyük teşekkürü Gemlikli kardeşlerime ediyorum. Gemlik Marmara bölgesinin incisi. Gemlik kadim medeniyetlere beşiklik etmiş yerdir. Ülkemizin uğraştığı meşeler var. Bebekleri katlediyorlar, yaşlı çocuk ve asker şehit ediyorlar. PKK, DEAŞ, FETÖ hiç biri yerli değil. Birileri operasyonlardaki başarılarımızdan terörle mücadelemizden dolayı rahatsız oluyorlar” ifadelerini kullandı.

Konuşmalarının ardından Türkiye çapında başarı elde eden Gemlik Belediyespor Atletizm Takımı Sporcularına ödülleri takdim edilirken, yüzme branşına da malzemeleri verildi. Protokol olarak parkın açılışının yapılması ve parkın incelenmesiyle program son buldu.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir