Minikler Judo Şampiyonasında Altın Madalya

Minikler Judo Şampiyonasında Altın Madalya

Minikler Judo Şampiyonasında Altın Madalya

Türkiye Judo Federasyonunun faaliyet programında yer alan Minikler Türkiye Judo Şampiyonası 65 ilden 1035 sporcunun katılımı ile 13-15 Temmuz tarihlerinde İzmir’de yapıldı.

Şampiyonaya katılan Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Emre Çoban, karşılaştığı tüm rakiplerini yenerek -60 kg’da Türkiye Şampiyonu olarak ailesini ve kulübünü gururlandırdı.

Türkiye şampiyonu olan Emre Çoban, Antrenörü Ahmet Kılınç ile beraber 28-29 Temmuz tarihlerinde Yunanistan’ın Selanik kentinde yapılacak olan Minikler Balkan Şampiyonasına katılmak üzere Türkiye Judo Milli Takım kafilesi ile beraber 26 Temmuz tarihinde Selanik’e hareket edecekler.

Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü judo Antrenörü Ahmet Kılınç yaptığı açıklamada, “Minikler kategorisinde ilk kez düzenlenecek olan Balkan Şampiyonasında mücadele ederek kulübümüzü temsil etmek gurur verici. Balkan Judo Birliği ile yapılan görüşmeler neticesinde takvime dâhil edilen Minikler Balkan Şampiyonası geçtiğimiz yıl programların yoğun olması sebebiyle 2017 yılına yetişememiş, ilk şampiyona bu seneye ertelenmiştir. Şayet geçtiğimiz yılda yapılmış olsaydı 2017 yılında Türkiye Şampiyonu olan 3 sporcumuz daha Balkan Şampiyonalarına katılmış olacaklardı. Minikler Balkan Şampiyonasında Milli takım adına mücadele edecek olan kulübümüz sporcusu Emre Çoban’ın ilçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edip madalya kazanacağına olan inancımız tamdır. Bizlere hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Belediye Balkanımız Sayın Refik Yılmaz’a, Kulüp Başkanımız Hulusi Gandar’a ve yönetim kuruluna, tüm sporcularım ve aileleri adına teşekkür ederim” dedi.

 



(Son Güncelleme: 26 Temmuz 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir