Sevilen Lezzetlerin Adresi Burger Kıng® Mobil Tırı İle Bursa Gemlik’te

Sevilen Lezzetlerin Adresi Burger Kıng® Mobil Tırı İle Bursa Gemlik’te

Sevilen lezzetlerin adresi Burger King®, Bursa Gemlik’te açtığı mobil tır restoranında zengin menü çeşitlerini lezzet sever Gemlikli misafirlerine sunmaya başladı. Farklı konsepti ile hızlı servis restoran sektöründe fark yaratan Burger King®, Bursa Gemlik’te açtığı mobil tır restoranında ziyaretçilerini bekliyor.

Tüm Türkiye’ye lezzetli menülerini tattırmayı hedefleyen Burger King®, bir sezon boyunca Bursa Gemlik’te açtığı mobil tır restoranında misafirlerini ağırlıyor. TAB Gıda güvencesiyle misafirlerinin damak tadına uygun lezzetler sunan Burger King®’in mobil tır restoranında ziyaretçiler farklı bir atmosferde kaliteli ve seçkin menüleri deneyimleyecek. Burger King®, Bursa Gemlik’te hizmete açtığı mobil tırına tüm lezzet severleri bekliyor.

Mobil Tır Restoranı, Hisartepe Mah. Dörtyol Mevkii BP Benzinlik İçi / Gemlik- Bursa adresinde ziyaret edebilirsiniz.

TAB Gıda hakkında:

ATA Grubu’na bağlı TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş, Burger King®, Sbarro®, Popeyes®ve Arby’s® markalarının Türkiye’de münhasır lisans hakkı sahibi ve Burger King®, Sbarro®, Popeyes® ve Arby’s® restoranlarının Türkiye’deki işletmecisi ve geliştirme ortağıdır. TAB Gıda bünyesinde Burger King® 1995 yılında, Popeyes® ve Sbarro®markaları ise 2007 yılında faaliyete geçmiştir. TAB Gıda 2010 yılında da Arby’s®’i bünyesine katmış, 2013 yılında da kendi markası olan Usta Dönerci®’yi kurmuştur. Bugün Türkiye genelinde 650’den fazla Burger King® restoranı, 80’e yakın Sbarro®, 200’ü aşkın Popeyes®, 70’den fazla Arby’s® ve 140’tan fazla Usta Dönerci® restoranı bulunmaktadır. Hızlı servis restoran zincirlerini bünyesinde bulunduran TAB Gıda Sanayi ve Tic. A.Ş. bugüne kadar pek çok ödül alarak, sektörünün lideri konumundadır.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir