BUDO GEMLİK YENİ YILA GALİBİYET İLE BAŞLADI
BUDO GEMLİK YENİ YILA GALİBİYET İLE BAŞLADI

BUDO GEMLİK YENİ YILA GALİBİYET İLE BAŞLADI

BUDO GEMLİK YENİ YILA GALİBİYET İLE BAŞLADI

Türkiye Basketbol 1 Liginde Mamak Belediyesi’ni konuk eden Budo Gemlik rakibinini bastan sona geçen çekişmeli karşılaşmadan 93-90 galibiyetle ayrıldı.

Budo Gemlik’te antrenör Semih Soğuksu ile çıktığı ilk maçta galibiyetle ayrıldı.
Yeni transferlerinden, çifte lisanslı Batın Tuna karşılaşmada 29.41 dakika sahada kaldı ve 8 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve 2 top çalma ile karşılaşmayı tamamladı, Canberk Cevit 16 sayı-11 asistle double double yapyı.

Müsabakanın İlk çeyreğinde etkili olan Budo Gemlik çeyreği 27-22 önde tamamladı.
İkinci çeyreğe genç oyuncularının sahaya koyduğu enerjiyle ile Budo Gemlik, maçtaki üstünlüğünü korumaya devam etti. Son bölümde potaya giden Mamak, farkın da çift haneye çıkmasını önledi. İkinci çeyrek 43-38 Budo Gemlik önde tamamladı.

Üçüncü çeyrekte Gemlik farkı çift hanelere çıkardı. Yakaladığı ritim ile kalan dakikalarda da koruyan Gemlik çeyreği 73-55 farklı üstünlükle tamamladı.
Son çeyreğe Mamak 11-0 seriyle ile maça ortak oldu. Mücadelenin son bölümünde üstünlük de el değiştirmeye devam etti. 37 saniye kala Baki’nin üçlüğüyle Mamak skoru bir kez daha eşitledi. Gemlik de ise cevap Carter’dan gecikmedi. Mamak son hücumdan eli boş döndü ve karşılaşmadan Gemlik 93-90 galibiyetle ayrıldı.

Öne çıkanlar…
Budo Gemlik Basketbol:
Brian Tolefree 19 sayı-9 asist, Emre Tanışan 19 sayı-6 ribaund, Canberk Cevit 16 sayı-11 asist Myles Carter 15 sayı ,7 ribaunt,1asist,1blok
Mamak Bld: Diante Watkins 22 sayı-9 asist, Mertcan Solkol 18 sayı, Mustafa Baki Görür 12 sayı-6 ribaund-5 asist

(Son Güncelleme: 4 Ocak 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir