Seçimde Öncelik Dönüşümde
Seçimde Öncelik Dönüşümde

Seçmenden Mesajlar

Seçmenden Mesajlar

 

Cumhurbaşkanlığı seçimi ile genel seçimleri birlikte yapınca, parti ile lider arasındaki farkı da, görmüş olduk.

Erdoğan ve Muharrem İnce, partilerinin oylarından daha yüksek oy oranına çıktılar. Akşener ile Demirtaş ise parti oylarının bir hayli altında kaldılar. Karamollaoğlu ise siyaset sahnesinden silindi.

Algı operasyonlarının baskısı altındaki (MHP) yeniden doğdu. Ve. Yeni meclisin, kilit partisi haline geldi. Bazı çevreler, halkımız ‘’seçmesini bilmiyor’’ demesine rağmen, mükemmel bir sonuç ortaya koydu.

Erdoğan’ı birinci turda net bir sonuçla seçerken, Ak Parti’ye de, ikazda bulundu. Muharrem İnce’yi (%30) un üzerine çıkarırken, (CHP) yi (%22) lere, düşürdü.

İyi Parti barajı aşarken, Lideri olan Akşener, beklentilerin altında kaldı. Bu önemli virajı geçen (MHP) ise gelecek seçimlerde daha da yükselecektir. Çünkü halkımız güçlü bir Milliyetçi, parti istemektedir.

Halkımızın muhafazakar ve dindar yönetimlere karşı, güveni azalmıştır. FETÖ ve Amerika işbirliği, Türk seçmenini güçlü milliyetçi partiye yönlendirecektir.

Zaten Amerika’da da, Avrupa’da da milliyetçi eğilimler, ön plana çıkmıştır. Gemlik’te ise ilginç sonuçlara tanık olduk.

Erdoğan %45,54 oy alırken, Muharrem İnce ise %39,24 oy aldı. Nilüfer de, (%49, 14) oy alan Muharrem İnce, Mudanya’da (%49, 45) oy oranını yakaladı.

Erdoğan ise en yüksek oyu (%75, 56) ile Büyükorhan ilçesinde aldı. Bu defa Bursa il ve ilçelerinde, diğer bölgelere göre, farklı sonuçlar gözlemledik.

Kısacası bu seçimlerde de, halkımızın 15 Temmuz darbe girişimini, ‘’Tiyatro gibi görmediğini’’ anlamış olduk. Belki de Muharrem İnce ‘’Amerika’dan gelen telefon muhabbetine girmeseydi’’  sonuç biraz daha farklı, olabilirdi.

Şimdi seçim tartışmaları biter bitmez, (CHP) deki başkanlık tartışmalarını izleyeceğiz.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Dehanın yüzde biri hünerdir,

Yüzde doksan dokuzu da terdir.

‘’Edison’’



(Son Güncelleme: 25 Haziran 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir